ПРОДУКТИ
Кошница

Д-р Тайс Ехинацея форте 50 мл

Д-р Тайс Ехинацея форте 50 мл
Д-р Тайс Ехинацея форте 50 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2696
11.85лв.
Купи

Ехинацея Форте капки х50 мл Dr. Theiss

Растителен лекарсвен продукт, който се използва за профилактика и лечение на рецидивиращи инфекции на горните дихателни пътища. Съдържанието включва и апликатор, капкомер и бяла капачка на винт, които са поставена в картонена кутия с листовка за пациента. Предлага се в удобна опаковка от 50 мл.

Продуктите от Echinacea имат имунобиологично действие, което включва повишаване броя на белите кръвни клетки в клетките на слезката и стимулиране на фагоцитозата на човешките гранулоцити. Активните съставки са полиини, аскорбинова киселина и изобутиламиди. Изолирани са също и кофеинова киселина, различни нейни етери, цикориева киселина, както и полизахариди и танини.

 Състав:в 100 мл: 
 екстракт от Пурпурна ехинацея (Echinacea purpurea)75.6 мл 
 пресен сок от стръкове (1,5-2,5:1)75.6 мл
 Помощни вещества: Етанол (96%) 
 Съдържа 23 обемни % алкохол 
 

Начин на употреба:

Капките Dr.Theiss Echinacea forte могат да се приемат неразредени или разредени със студени течности. За предпочитане е след това да се изпие чаша вода. Приемът не зависи от храненето.
Възрастни и юноши над 12 години приемат 3 - 4 пъти дневно по 55 капки (еквив. на 2.75 ml).

В изключително редки случаи може да настъпи задух, ангиоедем, световъртеж, хипотония при употребата на ЕХИНАЦЕЯ ФОРТЕ.

Противопоказания:
При обикновени условия не трябва да се използва от пациенти с напреднали системни заболявания като туберкулоза, левкемия, левкози, колагенози, мултиплена склероза, СПИН, HIV-инфекции и други автоимунни заболявания. Dr. Theiss Echinacea Forte не бива да се употребява при алергия към някоя от съставките.

Бременност и кърмене:
Макар да няма съобщения за вредно действие, обикновено употребата на Dr. Theiss Echinacea Forte трябва да се избягва по време на бременност и кърмене.

Шофиране и работа с машини:
Dr. Theiss Echinacea Forte съдържа 22 обемни процента алкохол. Това трябва да се има предвид при работа с машини и при преценката на способността за шофиране.

Съхранение:
Да се съхранява на защитено от деца място!