ПРОДУКТИ
Кошница

ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 300МЛ

ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 300МЛ
ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 300МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8367
87.50лв.
Купи

ЕКСАЛЕР СПРЕЙ ПРИ ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА АЛЕРГИЯ КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ 

ExAller®  - продукт на белгийската компания Acar’Up Consumer Health. 

ПРИ ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА АЛЕРГИЯ КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ 

ExAller® е натурален разтвор, съдържащ етерични масла от лимонена трева (Lemon grass) и маточина (Melissa officinalis) , които имат свойството да привличат домашните микрокърлежи (акари). 
Действието на маслата наподобява феромоните, които домашните микрокърлежи използват за комуникация помежду си, което позволява те да бъдат „прихванати“ и на следващи етап лесно отстранени. 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ExAller®
Премахнете спалното бельо и калъфката на възглавницатa.
Вземете 100% памучен чаршаф, с който да покриете матрака и възглавниците (тъй като те са основния резервоар на домашните акари).

Равномерно напръскайте цялата повърхност с разтвора ExAller® и оставете да действа между 1 до 2 часа. 
Третирайте възглавниците отделно, по същия начин.  
След това вземете чаршафа с „прихванатите“ микрокърлежи и го изперете в перална машина при 60°C. 
Матракът и възглавниците следва да бъдат почистени с прахосмукачка, снабдена с HEPA филтър, за да се премахнат всички останали алергени.

Начин на приложение: 
Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържащо лечение, веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява. 

ЕЛИМИНИРА 99% от домашните микрокърлежи

ExAller® разтвор се предлага в два вида опаковки: 

●    75 ml флакон, подходящ за единично/ детско легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца). 

●    150 ml флакон, подходящ за двойно легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца). 

ExAller® е клинично изследван продукт, препоръчван от водещи алерголози в света, който привлича и елиминира 99% от домашните микрокърлежи в матраците, килимите, меката мебел и др. Изпитайте облекчение на симптомите дори след първата употреба! 

ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ АЛЕРГИЯТА КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ!