ПРОДУКТИ
Кошница

ЕНДОКРИНО ПАМ ЖЕНИ КАПС. Х 120

ЕНДОКРИНО ПАМ ЖЕНИ КАПС. Х 120
ЕНДОКРИНО ПАМ ЖЕНИ КАПС. Х 120
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5945
25.50лв.
Купи

ЕНДОКРИНО ПАМ ЖЕНИ 

Ендокрино Пам за Жени регулира баланса на ендокринната система (жлезите с вътрешна секреция), като има благоприятен ефект за хипофизата, щитовидната и половите жлези. Подпомага нервната система- има транквилизиращо действие, увеличава продължителността и качеството на съня, намалява лесната раздразнителност и стреса. Проявява подмладяващ ефект (в следствие на нормализирането на половите хормони). С благоприятен ефект за сърдечно-съдовата система.

По време на клиничните изпитвания се установява, че Ендокрино Пам за Жени намалява уморяемостта и повишава енергичността. Подобрява се качеството на живот, общото самочувствие  и субективното усещане за щастие след 30- 60 дни.

Намалява подпухването и задържането на вода от хормонален произход. Помага частичната редукция на целулити. Препаратът повишава нивото на хормоните на младостта- HGH/DHEA. Има благоприятен ефект при ПМС и намалява женския болков синдром. Има благоприятен ефект при менопауза (забавя хормоналните изменения).

В състава на Ендокрино Пам за жени влизат мента и маточина, подпомагащи нервната система и цариче, което е с благоприятен ефект при хормонално обусловен стерилитет, гинекологични заболявания и затлъстяване, и други cпециално подбрани лекарствени растения.

Приема се 2-3 пъти на ден по 2-3 капсули. Препоръчително е да не се приема по време на месечния цикъл от жени предразположени към менорагия, тъй като може да предизвика по-обилно кръвотечение. Повлиява благоприятно хипоменорея (оскъден цикъл). При наличие на менорагия или хипоменорея Ендокрино Пам може да се комбинира с Дисоварио Пам на проф. д-р Памуков.

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

Опаковки от 120 капсули.