ПРОДУКТИ
Кошница

Ентерол саше 250мг х 20

Ентерол саше 250мг х 20
Ентерол саше 250мг х 20
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2576
20.56лв.
Купи

Ентерол саше 250мг х 20

представлява лекарствен продукт, който спомага за спирането на остра инфекциозна диария при възрастни и деца. Продуктът е ефикасен при профилактика и лечение на колит и диария, причинени от антибиотици, като допълнение към лечение с ванкомицин / метронидазол за предотвратяване на рецидив на заболявания, причинени от Clostridium difficile, профилактика на диария, вследствие на хранене със сонда и лечение на синдрома Colon irritable. Неговата мощна формула е базирана на полезни бактерии естествено срещащи се в стомашно-чревния тракт, а именно лечебните дрожди Sacharomyces boulardii (сахаромицети). В случай на вирусна или бактериална остра диария, Ентерол действа ефективно. Също така препаратът предотвратява диарии, които обикновено се придружават с антибиотичното лечение. Доказано е, че близо 30 % от пациентите страдат от диария по време на антибиотична терапия. Тъй като Sacharomyces boulardii са единствените пробиотични дрожди с естествена резистентност към антибиотици, Ентерол позволява продължите и завършите лечението си, без неприятните странични ефекти от диария. Ентерол минимизира ефектите от диария свързани с редица други условия като диария при пътуване и синдром на дразнимото черво.

Състав:

> Активното вещество е: лиофилизиран Saccharomyces boulardii.
> Всяко прахче съдържа 250 mg лиофилизирани дрожди Saccharomyces boulardii. 
> Другите съставки са: лактоза, фруктоза, безводен силициев диоксид, плодов аромат.

Начин на употреба:

> Винаги приемайте Ентерол точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

> Препоръчителна доза е 1 или 2 сашета на ден. Съдържанието на сашето се разтваря в малко вода или подсладена безалкохолна напитка, разбърква се и се изпива. Прахът може също да се смесва и с храна.