ПРОДУКТИ
Кошница

ЕСКИМО БРЕЙНШАРП, 50 капсули

ЕСКИМО БРЕЙНШАРП, 50 капсули
ЕСКИМО БРЕЙНШАРП, 50 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2379
21.50лв.
Купи

ЕСКИМО БРЕЙНШАРП, 50 капсули е хранителна добавка,която осигурява нов, напълно естествен подход за поддържане на мозъчната и енергийната дейност на организма.
За да поддържа мозъчните и енергийните функции на организма, Ескимо Брейншарп съдържа още коензим Q10,GLA, Омега-9 и витамини Е и Д.
Омега-3 полиненаситните мастни киселини ЕРА и DHA, които се съдържат в рибеното масло и Омега-6- арахидоновата киселина, продуцирана от GLA (гама линоленова киселина) от маслото на вечерна иглика са есенциални за комуникацията между мозъчните клетки и за нормалното протичане на мозъчните функции. Тези мастни киселини, които тялото ни не може да произведе, трябва да бъдат доставени с храната ни, защото са от изключителна важност за нормалното функциониране на мозъка и зрението ни.
Коензим Q10 е необходим за енергийната продукция в мозъка.
Витамин D е важен за активността на мозъчните клетки и нормалното протичане на мозъчните клетки антиоксидант.

 

 

Състав:

 

 

Натурално рибено масло от дълбоководни риби, масло от вечерна иглика, масло от рапица, натурален витамин Д (холекалциферол), коензим Q 10, антиоксиданти: натурален витамин Е (смес от токофероли), аскорбинова киселина, лецитин.

 

Начин на употреба:

 

Приемайте 2 пъти дневно по 2 капсули, по време на хранене.