ПРОДУКТИ
Кошница

ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ УСТА 30мл - Абока

ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ УСТА 30мл - Абока
ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ УСТА 30мл - Абока
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8012
27.05лв.
Купи

ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ УСТА 30мл - Абока

Дедицинско изделие, предназначено за предпазване на лигавиците на устната кухина от навлизането на вируси и бактерии. Абока ИммуноМикс Защита за устата спрей 30 мл се отличава с омекотяващ, овлажняващ и релаксиращ ефект. Aboca ImmunoМix оказва протекция на устната лигавица от външни агенти, като предотвратява инфекции на горните дихателни пътища. Изключително ефективен при излагане в среда с дразнещи фактори като прах, сух въздух, смог и дим. Може да се прилага при деца над 2-годишна възраст и възрастни. Не дразни и не изсушава лигавицата. Без глутен.

Aboca е фармацевтична компания с уникална интегрирана система, включваща всички етапи от производството на продуктите – от отглеждането до фотохимичните и биологичните изследвания. Абока е лидер в терапевтичните иновации на базата на естествени молекулни комплекси. Продуктите на компанията са иновативни, ефективни и безопасни.

 

Състав:

Активни съставки:

Танинова фракция (от камшик), полизахаридна фракция (от слез и ехинация), смолиста фракция (от гринделия), растителен глицерин, вода, екстракт от ябълков сок, концентриран лимонов сок

Допълнителни съставки:

естествени аромати на лимон и евкалипт, ксантанова гума

 

Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза за деца от 2 до 6 години: по 4 впръсквания до 4 пъти на ден

Препоръчителна дневна доза за възрастни и деца над 6 години: по 4 впръсквания до 8 пъти на ден