ПРОДУКТИ
Кошница

Имунофорс за деца сироп 100мл

Имунофорс за деца сироп 100мл
Имунофорс за деца сироп 100мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5136
20.70лв.
Купи

Имунофорс за деца сироп ARO LIFE

 

Имунофорс е иновативна комбинация от растителни съставки, с добавени витамин С от Ацерола и цинк. Допринася за нормална функция на имунната система при децата.
Ацерола (или тропическа вишна) е плод с високо естествено съдържание на витамин С (в 100 g от плода се съдържат около 1600 mg от витамина). Витамин С е водоразтворим витамин, допринася за функцията на имунната система и участва в множество ензимни процеси. Той е мощен антиоксидант, но не се образува в тялото ие необходимо да се приема чрез храната или като добавка.
Витамин С допринася за здравето на кожата и лигавиците – естествената бариера на организма срещу влиянието на външните фактори, както и подпомага усвояването на желязото. Допринася за здравето и правилното формиране на костите и зъбите.
Черният бъз и Ехинацеята намират широка употреба в традиционната медицина.
Черният бъз съдържа множество бисактивни субстанции като флавоноиди, антоцианини и антиоксидантите витамин А и витамин С. Ехинацеята съдържа глюкопротеини и цикориева киселина.

Бета-глюкан Lentinex® от Lentinula edodes (от гъби Шийтаке) патентован от GlycaNova. Бета-глюканът е полизахарид, който благоприятства функцията на макрофагите – клетки, които разпознават и „погльщат” проникналите в организма патогени. Имунофорс съдържа специален патентован Бета-глюкан Lentinex® (от гъби Шийтаке). Доказано е клинично, че Lentinex® засилва функцията на имунната система, чрез увеличаване на П-лимфоцитите, които са отговорни за създаването на антитела, необходими за здравето на имунната система.
Цинкът е микроелемент, който е съществен за функцията на неутрофилите и лимфоцитите, които осъществяват имунната защита на организма. Цинкът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормална функция на имунната система.Съхранение:При температура 15-25°С, на недостьпно за деца място.
Срок на годност след отваряне на флакона – 1 месец.

 

Съставки в 5 ml

 

  • Ехинацея ( Ehinacea purpurea) - лиофилизиран екстракт 60 mg
  • Черен бъз (Sambukus nigra) - лиофилизиран екстракт 50 mg
  • Бета-глюкан Lentinex® от Lentinula edodes (от гъби Шийтаке) 0,25 mg
  • Витамин С от Ацерола (Malpigia emarginata) 30 mg
  • Цинк (Цинков екстракт) 5 mg

Съхранение: При температура 15-25°С, на недостьпно за деца място.
Срок на годност след отваряне на флакона – 1 месец.

 

Начин на употреба:

Деца от 3 до 7 години - по 5 ml дневно.
Деца от 7 до 10 години - 2 пъти по 5 ml дневно.
Деца над 10 години - 3 пъти по 5 ml дневно.

Продуктът не е заместител на разнообразно хранене.
Да не се превишава препоръчителната доза!