ПРОДУКТИ
Кошница

Имунофорс саше 7.5мл х 12

Имунофорс саше 7.5мл х 12
Имунофорс саше 7.5мл х 12
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5135
22.20лв.
Купи

Имунофорс саше 7.5мл ARO LIFE

 

Имунофорс е иновативна комбинация от растителни съставки, с добавени витамин С и цинк. Допринася за нормална функция на имунната система.
Витамин С е водоразтворим витамин и мощен антоксидант, който участва в множество ензимни процеси. Витамин С подпомага здравето на кожата и лигавиците – естествената бариера на организма срещу влиянието на външните фактори, както и подпомага усвояването на желязото. Допринася за нормална функция на имунната система.
Черен бъз, Женшен и Ехинацея се използват широко в традиционната медицина.
Черният бъз съдържа множество биоактивни субстанции като флавоноиди, антоцианини и антиоксидантите витамин А и витамин С. Ехинацеята съдържа глюкопротеини и цикориева киселина. Женшенът е привнесен в Европа от азиатската традиционна медицина. С фармакологично значение в състава му са женшеноидите.
Женшенът има имуномоделиращ ефект, който се дължи на това, че биологично активните му съставки стимулират образуването на Т-клетки, които се борят срещу болестотворните микроорганизми в тялото.
Бета-глюкан Lentinex® от Lentinula edodes (от гъби Шийтаке) патентован от GlycaNova. Бета-глюканът е полизахарид, който благоприятства функцията на макрофагите – клетки, които разпознават и „погльщат” проникналите в организма патогени. Имунофорс съдържа специален патентован Бетаглюкан Lentinex® (от гъби Шийтаке). Доказано е клинично, че Lentinex® засилва функцията на имунната система, чрез увеличаване на П-лимфоцитите, които са отговорни за създаването на антитела, необходими за здравето на имунната система.
Прополисьт е сложен пчелен продукт, съдържащ над 300 съставки като витамини, етерични масла, минерални соли, микроелементи, хормони и ферменти.
Цинкът е микроелемент, който е съществен за функцията на неутрофилите и лимфоцитите, които осъществяват имунната защита на организма. Цинкът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормална функция на имунната система.

 

Състав:

  • Витамин С (L-аскорбинова киселина): 125 mg;
  • Черен бъз (Sambucus nigra) – лиофилизиран екстракт: 50 mg;
  • Женшен (Panax ginseng) – екстракт: 60 mg;
  • Ехинацея (Echinacea purpurea) – лиофилизиран екстракт: 60 mg;
  • Бета-глюкан Lentinex от Lentinula edodes (от гъби Шийтаке): 1 mg;
  • Протолис екстракт (25% полифеноли): 25 mg;
  • Цинк (цинков цитрат) 15 mg.

Съдържа още:

фруктоза; влагозадържащ агент: глицерол; подсладител: стевиол гликозиди (стевия); консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат; регулатор на киселинността: натриев хидроксид; сгъстител: ксантанова гума.

 

Начин на употреба:

Възрастни - 1 саше дневно.
Важно!
Да не се превишава препоръчителната доза!
Продуктът не е заместител на разнообразно хранене.
Препоръчва се консултация с лекар при бременност и кърмене.