ПРОДУКТИ
Кошница

Intimohelp Интимо Хелп вагинални таблетки х 14 бр.

Интимо Хелп вагинални таблетки х 14 бр.
Intimohelp Интимо Хелп вагинални таблетки х 14 бр.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2797
22.40лв.
Купи

Интимохелп при вагинални инфекции х14 вагинални таблетки Naturprodukt

Иновативно медицинско изделие, което е специално създадено за широспектърно лечение на вагинални инфекции. Продуктът спомага за намаляване растежа на патогенните бактерии, ограничава бялото течение, сърбежа, некомфортните усещания и неприятната миризма. Това е един изключително широко разпостранен проблем сред жените и ИнтимоХелп предлага ефективно решение. Предлага се в опаковка от 14 вагинални таблетки.


Продуктът се отпуска без лекарско предписание и се препоръчва:
- като съпътстващо средство при лечение на бактериална вагиноза
- за облекчаване на симптоми като напрежение и сухота на вагиналната лигавица
- по време на употреба и/или след употреба на антибактериални средства и антибиотици
- през периода на менопауза
- за жени, които посещават плувни басейни, джакузи, солариум, сауна и др.
- за жени, които пътуват често

Действие:
Нежната и добре разработена формула на ИнтимоХелп спомага за възстановяване и поддържане на физиологичното pH на влагалището и за успокояване на напрежението и вагиналната сухота.

Заболяването бактериална вагиноза е дисбаланс между различните видове бактерии във вагиналната флора. Когато страдате от това заболяване, количеството на анаеробните бактерии, които причиняват неприятни симптоми, се повишава значително, докато полезните млечнокисели бактерии Лактобацилус, необходими за поддържане на физиологичното кисело рН на влагалището (рН< 4,5) намаляват. Намаленото количество на млечнокиселите бактерии може също така да засили растежа на бластомиците (повечето от групата Кандида албиканс), причиняващи гъбични заболявания на влагалището.

Вагиналните таблетки Интимо Хелп възстановяват и поддържат физиологичното рН на влагалището, като по този начин потискат разпространението на бактерии, които предизвикват бактериална вагиноза и на Кандида бластомици. Добавеният инулин спомага растежа на естествената бактериална флора, която играе важна роля за предотвратяване на разпространяване на бактериите, предизвикващи инфекции на пикочо-половата система. Действието на Интимо хелп се допълва от присъствието на хиалуронова киселина и витамин Е, които овлажняват вагиналната лигавица, облекчават сърбежа, сухотата и чувството на напрежение и намаляват податливостта към микротравми.

Медицинското изделие IntimoHelp е подходящо да се използва за профилактика.

 

 Състав:в 1 таблетка: 
 Инулин50 mg 
 Витамин С40 mg 
 Витамин Е10 mg 
 Натриев хиалуронат5 mg 
 Помощни вещества: лактоза, магнезиев стеарат.
 

Начин на употреба: 

Таблетките Интимо Хелп са само за вагинална употреба. Преди да поставите вагиналната таблетка трябва много старателно да измиете ръцете си.

Като помощно средство за лечение на вагиноза:
• Използвайте 1 вагинална таблетка веднъж дневно (преди лягане) 7 до 10 дни, поставена дълбоко във влагалището.

Профилактично:

• Използвайте 1 вагинална таблетка два пъти седмично. Таблетката трябва да се поставя дълбоко във влагалището. Ако симптомите се влошат или продължат повече от 7-10 дни по време на използването на Интимохелп, трябва да се свържете с Вашия лекар.

За по-добри резултати следвайте инструкциите за препоръчвана дозировка.