ПРОДУКТИ
Кошница

ИСЛА МЕДИК ХИДРО+ пастили x20

ИСЛА МЕДИК ХИДРО+ пастили x20
ИСЛА МЕДИК ХИДРО+ пастили x20
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2943
13.70лв.
Купи

Исла Медик Хидро+ при дискомфорт в гърлото и устната кухина 

ИСЛА МЕДИК ХИДРО+ представлява пастили с вкус на череша и специална тройна формула, която има благоприятно действие при дискомфорт в гърлото и дрезгав и пресипнал глас. Исла Медик Хидро+ съдържа хидрогел комплекс, състоящ се от карбомер и ксантова гума, плюс хиалуронова киселина. Способността на полизахаридите в ксантовата гума да се свързват с вода и набъбващите свойства на желиращият агент карбомер, позволяват образуването на защитен филм върху раздразнената лигавица на гърлото. Хиалуроновата киселина която се съдържа в пастилите притежава физическото свойство да образува овлажняващ филм по повърхността на лигавицата. Сухият екстракт от исландски лишей,който устоява на суровия климат, съдържа повече от 80% муцини. При смучене на пастилите този концентриран екстракт бавно се разтваря и покрива лигавицата на устната кухина и гърлото като балсам, където оказва благоприятно действие. В следствие на което типичните симптоми свързани с настинка, като възпалено и пресъхнало гърло и дрезгав глас са премахнати.

 

Състав:

> Воден екстракт от исландски лишей (0,4-0,8:1), Карбомер, Ксантанова гума, Натриев хиалуронат (хиалуронова киселина), Левоментол.
> Други съставки: Акация, Сорбитол, Малтитол, Ацесулфам калий.

 

Начин на употреба: 

> Възрастни и деца над 6 години - до 6 пастила дневно.

>Възможно е при прием на голямо количество Исла медик хидро+ череша да има лаксативен(разхлабващ) ефект и/или да предизвика стомашни проблеми.