ПРОДУКТИ
Кошница

ЙАЛОСОМ ГЕЛ 10 МЛ Х 4

ЙАЛОСОМ ГЕЛ 10 МЛ Х 4
ЙАЛОСОМ ГЕЛ 10 МЛ Х 4
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10068
69.50лв.
Купи

ЙАЛОСОМ ГЕЛ

Успокояващ гел за намаляване на възпалението на кожата и свързаната с него болка. 
Препоръчва се в случай на: Радиодерматит, дерматит, еритема и общо възпаление на кожата.
Използвайте при кожни възпаления, дори когато те засягат дълбоките слоеве на кожата, причинявайки болка, която не реагира на лечение с аналгетик. Ежедневното прилагане на Йалосом® Успокояващ Гел намалява значително болката и намалява интензивността и разпространението на еритема. 
След третиране, кожата като цяло е по-хидратирана и еластична. Отбелязано е и подобрение в оксигенацията на тъканите.
Липозомите имат основна роля за ефикасността на Йалосом® Успокояващ Гел.  Те играят ролята на „трансдермален преносител”, което позволява активните съставки за достигнат до дълбоките слоеве на кожата, където те наистина могат да бъдат ефикасни, и по този начин да благоприятстват оздравителния процес. 


Начин на употреба: За локално приложение. Нанесете върху засегнатата част два или три пъти дневно. 


Активни съставки: Хиалуронова киселина за защита на кожата от агресията на външни елементи. N-ацетил карнитин и алантоин за насърчаване на регенерацията на тъканите. 
НЕ СЪДЪРЖА: • SLS и други повърхностно активни вещества • Масла или мастни съставки • Парабени • PEG • Силикон • Парфюм 


Странични ефекти: Не са докладвани странични ефекти, дори при употреба на продукта в комбинация с други вещества за локално приложение. Въпреки това, за да позволите на Йалосом® Успокояващ Гел да действа напълно, избягвайте прилагане на други овлажнители за кожа непосредствено преди или непосредствено след прилагане на Йалосом®. 
Избягвайте употребата в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. 
Техническа информация: Срок на годност: вижте срока на годност върху опаковката. Използвайте в рамките на 7 дни от отваряне на флакона. 


Външен вид и мирис: бистър, безцветен и практически без мирис. Водният разтвор е суспензия от хидрофилен гел, разклатете добре преди употреба. 
Опаковка: 4 безвъздушни бутилки по 10 ml всяка. Използвайте само неповредени безвъздушни бутилки. Пазете от източници на топлина или слънчева светлина. Да се съхранява при температура между 10°C и 30°C.
Производител: Welcare Industries S.p.A. Italia”