ПРОДУКТИ
Кошница

КАЛОИДОН ПЛЮС КРЕМ 30МЛ

КАЛОИДОН ПЛЮС КРЕМ 30МЛ
КАЛОИДОН ПЛЮС КРЕМ 30МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K23
34.70лв.
Купи

КАЛОИДОН ПЛЮС КРЕМ 30МЛ

 

СЪСТАВ:

пречистена вода, алантоин, алкохолен екстракт от лук, пулулан, EDTA, натриев бензоат, пропилен гликол, феноксиетанол, карбомер, триетаноламин, гликозаминогликани, бензоена киселина, дехидрооцетна киселина, натриев хиалуронат.

ОПАКОВКА: туба 30 мл.

ПОКАЗАНИЯ:

Калоидон Плюс е медицинско изделие, което благодарение на своите компоненти, поддържа кожата овлажнена и еластична и по този начин осигурява бързо омекотяване и изравняване на белезите. При вече съществуващи белези и келоиди, улеснява хидратирането и еластичността на втвърдената тъкан и така подобрява външния им вид.

Когато се прилага веднага след затваряне на раната или върху лезии от различно естество, Калоидон Плюс предотвратява появата на кожни дефекти. Преди употреба се уверете, че белегът е оформен и че кожата не е наранена, идеално чиста и суха.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасяйте Калоидон Плюс няколко пъти на ден с нежен и лек масаж до пълното му абсорбиране.

В случай на удебелени и твърди белези, след намазване с гела може да се направи превръзка. За постигане на най-добри естетични резултати, лечението може да продължи повече от 6 месеца, което е стандартното време на оздравяване.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Употребата на това медицинско изделие е противопоказана при установени или подозирани алергии към някое от веществата, съдържащи се в продукта.

ВНИМАНИЕ:

Не нанасяйте върху наранена кожа. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да не се използва при дерматологични патологии, които нарушават целостта на кожата. Нанесете продукта с чисти ръце. Да не се използва едновременно с други продукти за локално приложение. Не използвайте, ако опаковката е отворена или повредена. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от пряка светлина и източници на топлина, при температура под 30°C.

Да се ​​пази далеч от деца. Затворете плътно капачката след употреба.

Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката. Срок на годност след първото отваряне на тубата -  6 месеца. Само за външна употреба.

Изхвърлете тубата след употреба на определените за това места. Страничните ефекти не са известни; да не се използва при индивидуална свръхчувствителност или алергия към някое от веществата, съдържащи се в продукта. В случай на нежелани реакции, незабавно спрете лечението и се свържете с Вашия лекар или фармацевт.