ПРОДУКТИ
Кошница

КИНОН ТАБЛ Х 30

КИНОН ТАБЛ Х 30
КИНОН ТАБЛ Х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5169
15.95лв.
Купи

КИНОН 

 

Кинон на марката на Валентис, с активна съставка Eстественият витамин К2, който допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и играе важна роля в процеса на минерализация. Той активира белтъка остеокалцин, освобождаван от остеобластите и е в състояние да свързва калция и да го натрупва в костите. 

 

Състав:

Кинон (менахинон-7 - витамин К2 извлечен от соя чрез ферментация). Помощни вещества: емулгатор - микрокристална целулоза, втвърдител - калциев фосфат, стабилизатор - омрежена натриева карбоксиметил-целулоза, антислепващи агенти - растителен магнезиев стеарат, талк и силициев диоксид. Съдържание Една таблетка (0,4 г) ХРС* Vitamin К2 75 g 100%. *ХРС - Хранителни референтни стойности.

 

 

Начин на употреба:

Препоръчва се възрастни да приемат 1 таблетка на ден по време на хранене. Не превишавайте посочената препоръчителна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Много важно е балансираното хранене и здравословен начин на живот. Моля, консултирайте се с Вашия лекар преди да вземете Кинон, ако сте на перорално противосъсирващо лечение.