ПРОДУКТИ
Кошница

КлинСин мед х 30 сашета

КлинСин мед х 30 сашета
КлинСин мед х 30 сашета
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2824
5.80лв.
Купи

КлинСин мед за носни промивки х30 сашета Naturprodukt

Сашета за носни промивки, които могат да се прилага при заболявания като синузит, ринит, както и преди и след хирургична операция на носа и синусите. При наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух. За овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа. Клинсин Мед може да бъде използван за приготвяне на изотонични и хипертонични разтвори. Всеки изотоничен разтвор естествено почиства носа от алергени, бактерии и вируси. Хипертоничният разтвор има освен почистващо и вазоконстриктивно действие върху лигавицата при инфекции, алергии, възпалителни процеси и секрети на параназалните синуси. Предлага се в опаковка от 30 сашета.

 

 Състав:в 1 саше: 
 натриев хлорид2,16 g 

 

Начин на употреба: 

1. За да се получи изотоничен разтвор, разтворете 1 саше от ClinSin med в 120 мл. хладка вода.

За получаване на хипертоничен разтвор 2 сашета ClinSin med  се разтварят в 120 мл. топла вода.
2. Затворете бутилката добре, запушете отвора й с пръста си и разклатете, докато прахът се разтвори напълно.
3. Застанете с наклонена над мивката глава. Дишайте леко през устата и поставете върха на бутилката в едната ноздра. Внимателно стиснете бутилката, така че половината от разтвора да влезе в носа (не натискайте другата ноздра, тя трябва да е отворена, така че водата заедно със секретите от носната кухина, да изтече през нея). Повторете същата процедура с останалата част от разтвора за другата ноздра. След като изплакнете и двете ноздри, издухайте носа си в салфетка за еднократна употреба.
След процедурата може да имате леко усещане за гадене.
Прилагайте веднъж до два пъти на ден, най-малко един час преди излизане навън (когато температурите са по-ниски от 19°C) или един час преди лягане.