ПРОДУКТИ
Кошница

MAGNLABAS Forever Young DRY SERUM МАГНАЛАБС Колаген комплект капс. Х 90+30

Колаген Forever Young комплект капс. 90+30
MAGNLABAS Forever Young DRY SERUM МАГНАЛАБС Колаген комплект капс. Х 90+30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3628
116.80лв.
Купи

Колаген Forever Young комплект

 

Комплект продукти от серията Forever Young, включващ Колаген и Сух серум. Комбинацията от чист хидролизиран колаген и сух серум с 19 активни съставки има мощен регенериращ и подмладяващ комплекс, мигновено изглажда бръчките и естествено хидратира кожата, а също така я предпазва от появата на бръчки и пигментации.

Хиалуроновата киселина и глюкозаминът в комбинация Collagen Forever Young подпомагат по-ефективното натрупване на колаген в кожата, особено на лицето. Комбинацията от трите съставки осигурява здрави коса, кожа и нокти. Състоянието на кожата мощно се подобрява – тя става по-еластична, намалява се дълбочината на бръчките и е защитена от появата на нежелани пигментации.

Като допълнителен ефект се благоприятства и опорно-двигателната система – повишава се еластичността на ставите и се третира тяхната скованост.


Сухият серум Forever Young оказва мощен регенериращ и подмладяващ ефект, благодарение на комбинацията от 19 активни съставки. Dry serum Forever Young благоприятства хидратирането на кожата и нейната еластичност, както и защитава клетките от оксидативен стрес. Предпазва от появата на бръчки и пигментации, влияе благоприятно върху функцията на имунната система и естествената хормонална активност.

Регенериращият и подмладяващият ефект на екстрактите от алфа-липоева киселина, акай бери, коензин Q10 (убихинон), зелен чай, астаксантин, както и витамин С, се дължи на тяхното доказано мощно антиоксидантно действие. Тяхната роля е да свържат свободните радикали, като по този начин ги обезвреждат и така предпазват клетките на кожата от вредното влияние на околната среда (UV-лъчи, замърсяване, цигарен дим). По този начин всички клетки в организма са защитени и могат да изпълняват правилно и по-дълготрайно функцията си. Това е особено важно за кожата, нервните клетки на мозъка и хепатоцитите на черния дроб, които са особено чувствителни към окисление. Кожата възстановява еластичността си, косата става по-плътна, а ноктите не се чупят. От друга страна антиоксидантите подпомагат функцията на имунната система.

Витамините и минералите в Dry serum Forever Young са от съществено значение за правилното протичане на всички биохимични реакции в човешкия организъм. Те стимулират имунната система и осигуряват прецизната хормонална регулация. Особено важни са за подобряване външния вид на лицето, косата, ноктите, зрителния апарат, опорно-двигателната и нервната система.

 

Състав:

Алфа липоева киселина – 170 мг
Акай бери екстракт – 120 мг
Витамин С – 80 мг
Глюкозамин – 30 мг
Зелен чай екстракт – 20 мг
Коензим Q10 – 3 мг
Витамин Е – 10 мг ?-TE
Ниацин – 10 мг NE
Цинк – 15 мг
Хиалуронова киселина – 5 мг
?-каротин – 2 мг
Мед – 1 мг
Витамин В6 – 1 мг
Лутеин – 0,5 мг
Черен пипер екстракт – 1 мг
Витамин А – 1500 мкг RE
Биотин – 50 мкг
Селен – 50 мкг
Астаксантин – 50 мкг

 

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 (една) капсула дневно сутрин.