ПРОДУКТИ
Кошница

Колофибрин 20 саш. спец. оферта

Колофибрин 20 саш. спец. оферта
Колофибрин 20 саш. спец. оферта
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2814
17.89лв.
Купи

КолоФибрин за поддържане на редовен стомах и оптимално телесно тегло x20 сашета + Подарък шейкър Naturprodukt

Колофибрин 20 саш. спец. оферта е специална хранителна добавка с натурални фибри и вкус на нар, която спомага за нормалното функциониране на стомаха, перфектно телесно тегло и елегантна талия. Колофибрин съдържа люспи от семена на Яйцевиден живовлек и ябълков пектин, които имат ефективно действие  при нередовен стомах, както и при задържане на течности и интоксикация. Люспите от семена на Яйцевиден живовлек (Plantago ovata) псилиум, съдържат слузни вещества, фитостероли и нишесте. Те задържат водата и увеличават обема си, образувайки гел, който преминава през червата непроменен и така защитава лигавицата, допринасят за регулиране нивата на "лошия" холестерол и кръвната захар, създават чувство за ситост и задържат токсичните и отпадни продукти от червата, като спомагат за изхвърлянето им от организма. Пектинът допълва действието на фибрите в люспите на семената от Яйцевиден живовлек, като допринася за поддържане на нормална концентрация на холестерол в кръвта, чрез стимулиране преобразуването му в жлъчна киселина.

Състав на КолоФибрин за поддържане на редовен стомах и оптимално телесно тегло x20 сашета

Малтодекстрин, стрити на прах люспи от семена на Яйцевиден живовлек (Piantago ovata), лимонена киселина, ябълков пектин (Malus domestica), тринатриев цитрат, аромат на шипка и нар, аспартам, ацефулам К, оцветител Е124- Оцветителят Е124 може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата.

 

Съдържание:

 

в 1 саше от 6500 mgв 3 сашета
Псилиум - стрити на прах люспи от семена на Яйцевиден живовлек2000 mg6000 mg
Ябълков пектин300 mg900 mg

 

Начин на употреба: 

Възрастни: Приемайте по 1 - 3 сашета дневно.

> Изсипете съдържанието на 1 саше в чаша, пълна с вода.
> Изсипете съдържанието на 1 саше в чаша, пълна до половината с вода, и консумирайте незабавно, след като се е образувало ароматно желе.
> Добавете съдържанието на и саше в мюсли или друга храна.