ПРОДУКТИ
Кошница

Лакалут Детска с-ма паста 4-8 +тест р-р 50 мл

Лакалут Детска с-ма паста 4-8 +тест р-р  50 мл
Лакалут Детска с-ма паста 4-8 +тест р-р 50 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2763
4.62лв.
Купи

Комплект LACALUT Детска паста за зъби 4-8 г x50 мл + Тест за зъбна плака х50 мл

Лакалут Детска с-ма паста 4-8 +тест р-р 50 мл е специално предложение с грижа за детската усмивка. Съдържа: 1 брой LACALUT Детска паста за зъби 4-8 години x50 мл + 1 брой LACALUT Тест за зъбна плака х50 мл.LACALUT Детска паста за зъби 4-8 години на марката Лакалут е продукт, специално създаден за деца в периода на смяна на млечните зъбки. Пастата ефективно отстранява зъбната плака, която е основният причинител на кариес и заболявания на венците. Аминофлуоридът се свързва бързо със зъбния емайл и го реминерализира. Зъбките са заздравени и защитени от развитие на кариес, благодарение на добавения Олафлуор (500 ppm). С приятен ментов вкус. Предлага се в опаковка от 50 мл.

LACALUT Тест за зъбна плака е продукт на марката Лакалут, създаден да осигури бърз и лесен контрол на зъбната плака при децата. Този разтвор оцветява натрупалата се плака в синьо, което улеснява нейното пълно отстраняване при миенето на зъбките. С приятен аромат на дъвка за балончета. Предлага се в опаковка от 50 мл.


Състав:
LACALUT Детска паста за зъби 4-8 години съдържа:

• Натриев Флурид
• Бис-Хидроксиетил
• Аминопропул - N - Хидроксиетилокта
• Дециламин - Дихидрофлуорид (Олафлуор)

Начин на употреба: 

LACALUT Детска паста за зъби 4-8 години: Четкайте зъбите по 2 - 3 минути поне по два пъти на ден с кръгообразни движения на четката. Препоръчително е зъбите да се почистват след всяко хранене. Лакалут предлага и подходяща четка за зъби.

LACALUT Тест за зъбна плака: Преди миене на зъбите се жабури с около 10 мл. от разтвора. След това той се плюе. Разтворът оцветява плаката в синьо. След това зъбите се мият по стандартния начин, за да се премахне оцветената в синьо плака.