ПРОДУКТИ
Кошница

Лакалут Уайт и Рипеър паста 75 мл.

Лакалут Уайт и Рипеър паста 75 мл.
Лакалут Уайт и Рипеър паста 75 мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2754
7.90лв.
Купи

LACALUT white and repair Паста за зъби х75 мл

Специална избелваща паста за зъби с течен емайл (Hydroxylapatite), която е подходяща дори и при наличие на дентинова свръхчувствителност. Притежава антисептичен, избелващ, противокариесен, противовъзпалителен, дезодориращ, репариращ, реминерализиращ и десенсибилизиращ ефект.

Чаят, кафето и пушенето се отразяват неблагоприятно на състоянието на зъбния емайл, а механичните увреди водят до нарушения на цялостта му. Употребата на някои хранителни продукти също има негативно отражение върху състоянието на устната кухина, в частност на външния вид на зъбите. Емайлът потъмнява и дори напълно здравите зъби изглеждат непривлекателно. За да се предотврати потъмняването на емайла или да се избелят зъбите с цел възстановяване привлекателния вид на устната кухина, възползвайте се от лечебно-профилактичната паста за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР. При системно използване на пастата за зъби LACALUT WHITE & REPAIR настъпва укрепване на емайла, тъй като в състава ? влизат аморфни частици хидроксилапатит. По време на почистването на зъбите тези компоненти се вграждат в повърхностния слой на емайла, благодарение на което се възстановява тъканта на всеки зъб. Укрепването на емайла в резултат от използването на Лакалут (Lacalut) white & repair е трайно.
 

СъставНатриевият флуорид, съдържащ се в състава на пастата за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР / LACALUT WHITE & REPAIR, реагира със слюнката, което води до образуването на глобули калциев флуорид, самостоятелно вграждащи се в кристалите на емайла. Благодарение на натриевия флуорид възниква забележим реминерализиращ ефект, създава се противокариесна защита за всеки зъб.

Евкалиптовото масло, съдържащо се в пастата за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР / LACALUT WHITE & REPAIR осигурява противовъзпалителното действие, а ментовото масло обезпечава дезодориращия ефект.

Приложение:

За да бъде ефективно избелването на зъбите, лечебно-профилактичната паста за зъби ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР следва да се прилага системно. Почистването на зъбите с нея трябва да се практикува двукратно или трикратно всеки ден, като едно почистване отнема не по-малко от 3 минути.