ПРОДУКТИ
Кошница

ЛЕКОВИТА ДЕЙЛИ МАГ ЗА ЗДРАВИ КОСТИ

ЛЕКОВИТА ДЕЙЛИ МАГ 250 мг амп  за пиене  25 мл х 20
ЛЕКОВИТА ДЕЙЛИ МАГ ЗА ЗДРАВИ КОСТИ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7033
32.79лв.
Купи

ЛЕКОВИТА ДЕЙЛИ МАГ ЗА ЗДРАВИ КОСТИ

Lecovita Daily Mag Магнезий за мускулите, сърцето и нервите 250 мг 20 ампули Gama Selectе хранителна добавка с магнезий, който е важен при образуването, изграждането и поддържането на здрави кости. Той подобрява плътността на костите и играе роля за активиране на витамин D в бъбреците. Лековита Дейли Маг Магнезий за мускулите, сърцето и нервите 250 мг 20 ампули Гама Селект допринася за нормалното функциониране на нервната система и регулиране на сърдечния ритъм. Подобрява качеството на съня. 

 

Състав:

Вода (тройно филтрирана след обратна осмоза), магнезиев цитрат, витаним С (като Л-аскорбинова киселина), лимонена киселина, аромат малина, стевия, сукралоза, калиев сорбат, натриев бензоат.

Хранителни стойности - дневен прием 25 мл %РИ*
 - Магнезиев цитрат 2500 мг, от който чист магнезий 250 мг 67%.
 - Витамин С 100 мг 125% като Л-аскорбинова киселина.
*Референтен прием при дневен прием за възрастни от 2000 ккал.

Активни съставкиМагнезиев цитрат, витамин С.

  • Магнезиев цитрат – 2500 мг – / от които чист Магнезий – 250 мг/- произход Франция - Магнезият е много важен за функционирането на организма. Ролята му е да осигури равновесие на мускулите и нервната система. Помага при изтръпвания и мускулни схващания. Намалява стреса, безпокойството, нервността, тревожността, умората и отпадналостта. Помага за понижаване на високото кръвно налягане и регулира сърдечния ритъм. Подобрява качеството на съня. Повлиява положително главоболие и мигрена. Облекчава симптомите при ПМС. Подходящ е за прием от спортисти. Увеличава издръжливостта при физическо натоварване. Допринася за здравословното отслабване, благодарение на способността му да ускорява метаболизма. Засилва паметта и концентрацията.
  • Витамин С – 100 мг / като L - аскорбинова киселина/ - подобрява усвояването на колаген в организма, осигурява антиоксидантна защита и помага за нормалното функциониране на костите и ставния хрущял.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 ампула (25 мл) на ден.

Хранителните добавки не може и не трябва да заместват разнообразната диета.