ПРОДУКТИ
Кошница

МагнаВитс за жени табл. х30

МагнаВитс за жени табл. х30
МагнаВитс за жени табл. х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3641
17.75лв.
Купи

МагнаВитс за жени

 

Комбинацията на мултивитамини и минерали помага за запълване на хранителните пропуски, причинени от недостатъчния прием на витамини от храната или неодстиг на витамини и минерали в следствие на стрес или висока физическа активност. Служи за поддържане на баланса в организма и стимулира естествения имунитет. Едно от предимствата на мултивитамините е, че съдържат точно необходимата препоръчителна дневна доза от много витамини и минерали едновременно.

Комбинацията от витамини и минерaли от А до Я, специално изготвена за жени, дава необходимата енергия за целия ден, както и спомага за правилното функциониране на нервната система .

Комбинацията от витамини С, Е, D3 и група В са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система, добрата памет и концентрация и доброто зрение. Антиоксидантният ефект на витамините предпазва соматичните клетки на организма от вредното окисление на свободните радикали. Витамините от група В играят решаваща роля в клетъчните метаболитни процеси, които превръщат храната в енергия, а витамин B12 (кобаламин) стимулира развитието на червените кръвни клетки, които пренасят кислород до мозъка.

Минералите Ca (калций), Mg (магнезий), Zn (цинк), Fe (желязо), Mn (манган), Cu (мед), Se (селен), Cr (хром), Mo (молибден) са от изключително значение за естественото протичане на всички биохимични процеси в човешкия организъм. Функцията на нервната система зависи до голяма степен от достатъчнотот количество магнезий в организма. Желязото е важна съставна част на хемоглобина, чрез който се пренася кислородът до клетките. Цинкът и селенът подсилват естествените защитни процеси и действието на имунната система.

Peonia lactiflora - благоприятства нормализирането на хипоталамо- яйчниковата ос, нормализирането на овулацията, повишаването на прогестерона, намалява ендрогените и нивата на кръвната захар. 

 

Състав:

Са/Калций - 200 мг.

Витамин С - 100 мг.

Mg/Магнезий - 50 мг.

Peonia lactiflora - 25 мг.

Р/Фосфор - 20 мг.

Ниацин (Витамин В3) -16 мг.

Zn/Цинк - 5 мг.

Витамин Е -12 мг. ?-TE

Fe2+/ Желязо2+ -10 мг.

Пантотенова киселина (Витамин В5) - 6 мг.

Mn/Манган - 2,3 мг.

Витамин В6 - 1,4 мг.

Рибофлавин (Витамин В2) - 1,4 мг.

Тиамин (Витамин В1) - 1,1 мг.

Витамин А - 800 мг.

Сu/Мед - 500 мг.

I/Йод - 150 мг.

Фолиева киселина - 400 мг.

Se/Селен - 55 мг.

Cr/Хром - 52 мг.

Биотин - 50 мг.

Мо/Молибден - 50 мг.

Витамин К - 12,5 мг.

Витамин Д3 - 5 мг.

Витамин В12 - 2,5 мг. 

 

Начин на употреба:

По 1 таблетка дневно - сутрин.