ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Магнезий (бисглицинат & малат) 67 mg х 60 капсули

Магнезий (бисглицинат & малат) 67 mg х 60 капсули
NATURAL FACTORS Магнезий (бисглицинат & малат) 67 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1184
17.47лв.
Купи

Описание:

Магнезиевият бисглицинат преминава през кръвно-мозъчната бариера и е отличният избор за хора с депресия, тревожност или мигрена. Магнезиевият малат е комбинация от магнезий и ябълчена киселина. Заедно, те осигуряват много ползи за здравето. Много изследвания показват, че магнезиевият малат е ефективен в случаите на фибромиалгия и хронична умора. Магнезиевият малат също така насърчава производството на слюнка, което спомага за контрола върху вредните бактерии в устната кухина. Има антисептично действие. Помага при хронична умора, мускулни крампи, ПМС и менструални крампи, проблеми с костите, мигрена и обикновено главоболие, безпокойство, безсъние и лошо настроение, метаболитен синдром и дисбаланс в нивата на кръвната захар, както и при сърдечно-съдови заболявания, ускорен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Елементарен магнезий: 67 mg        
    (бисглицинат, малат)
    (555 mg от общото количество магнезий – бисглицинат и малат осигуряват 67 mg Елементарен магнезий)
  • Вегетарианска капсула (целулоза, пречистена вода, титаниев диоксид), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините. Допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите, тъканите и мускулната функция.

Да се приема по 1 капсула 3 пъти дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.