ПРОДУКТИ
Кошница

Магнум АНТИСПАЗМИ 50 обв. табл.

Магнум АНТИСПАЗМИ 50 обв. табл.
Магнум АНТИСПАЗМИ 50 обв. табл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2785
11.05лв.
Купи

Магнум Антиспазми x50 таблетки Naturprodukt

Специален продукт, който е подходящ при постоянно повтарящо се потрепване на клепачите или при оплаквания от болезнени крампи на подбедриците.

Продуктът представлява препарат със специален състав: калий, витамин E, магнезий и витамин В6, като съдейства за правилната работа на мускула (контракции и деконтракции). Калият е важен за провеждането на нервните импулси в тялото, като по този начин осигурява мускулното съкращение, подпомага храносмилането и сърдечната дейност. Витамин Е действа като антиоксидант и стабилизира клетъчната мембрана.

Магнезият е катализатор в повече от 300 ензимни реакции, които се извършват в тялото. Освен това той регулира йонния транспорт от междуклетъчното пространство към клетката, с което подпомага работата на мускулите.

Витамин В6 е коензим в много реакции, извършващи се в тялото, има ползотворно влияние върху абсорбирането на минералите, включително магнезия.


Състав: Калиев бикарбонат, пълнители: изомалт и микрокристална целулоза, магнезиев оксид, витамин Е, противослепващи субстанции: магнезиев стеарат и силикон диоксид, витамин В6, състав на обвивката: хидроксипропилметил целулоза, хидроксипропил целулоза, талк, триглицерид, полидекстроза, арабска гума, оцветител: Е171

Начин на употреба: 

Препоръчителната дозировка е по 1 – 2 таблетки МАГНУМ АНТИСПАЗМИ дневно.