ПРОДУКТИ
Кошница

Максимум детокс + Л - глутатион + Ликопен капс х60

Максимум детокс + Л - глутатион + Ликопен капс х60
Максимум детокс + Л - глутатион + Ликопен капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7937
48.00лв.
Купи

МАКСИМУМ ДЕТОКС + Л ГЛУТАТИОН & ЛИКОПЕН  –  ЗА МОЩНА АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА!!!

МАКСИМУМ ДЕТОКС + Л ГЛУТАТИОН + ЛИКОПЕН е продукт от най-ново поколение с маркаta Grewia. Той представлява хранителна добавка в 60бр.растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани  минерали от Л-Глутатион/L-glutathione-98.0%/, Ликопен /Lycopene-5%/ и Цинк /Zinc gluconate 97.0-102.0%/, с основната цел – да допринесат за оптималната антиоксидантна защита на организма и поддържането на оптимална клетъчна функция.

Функцията на МАКСИМУМ ДЕТОКС + Л ГЛУТАТИОН + ЛИКОПЕН  е да блокира производството на повечето възпалителни цитокини в организма, да детоксикира черния дроб и да защити клетките от свободните радикали, които са в основата на много заболявания, да намали клетъчното увреждане при чернодробни проблеми като хепатит, злоупотребата с алкохол и мастното чернодробно заболяване, да помогне в борбата с автоимунните заболявания, при лечение на безалкохолна мастна чернодробна болест поради своите антиоксидантни свойства и потенциал за детоксикация и да забавя процесите на стареене в тялото

МАКСИМУМ ДЕТОКС + Л ГЛУТАТИОН + ЛИКОПЕН  е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за подобряване на цялостното алкализиране на организма. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при ежедневна употреба, докато активно преодолява негативните ефекти от употребата на алкохол, метаболити на лекарства и тежки метали. Действа като имуностимулант, помагайки за образуване на фагоцити и лимфоцити – двата основни вида клетки в имунната система.

 

Състав:

Л-Глутатион /L-glutathione-98.0%/
Л-глуататионът е молекула, която се намира в човешкото тяло и се произвежда от черния дроб и нервните клетки в централната нервна система. Глутатионът се състои от три аминокиселини: L-цитеин, глицин и L-глуатамат. Естествено се намира в някои млечни храни, зърнени храни и хляб, както и в някои ядки, месо и зеленчуци. Функцията на глуататионът е да подпомага организма в борбата със свободните радикали, той също изиграва важна роля в някои важни телесни функции, както и имунния отговор на организма. Глуататионът предпазва от: атеросклероза; лаймска болест; болест на Алцхаймер; синдром на хроничната умора; колит; висок холестерол; остеоартит; астма; катаракта; дибает; глаукома; сърдечно-съдови заболявания; хепатит; чернодробни заболявания; болест на Паркиносн; нарушения при употребата на алкохол и др.

Ликопен/Lycopene-5%/
Ликопенът представлява естествен пигмент, който е част от семейството на каротеноидите. Ликопенът има пряко участие в оцветяването на доматите, динята, розовия грейпфрут, папая, кайсия и др. Употребата му се смята за полезна, тъй като притежава силни антиоксидантни свойства, както и влияе пряко върху свободните радикали в организма. Той има изключително високо съдържание на витамин Е, който спомага за снабдяването на клетките с кислород. Приемът му е подходящ за превенция срещу рак, тъй като има свойството да замразява клетките и да не позволява развитието им; подмладява кожата и забавя процеса на стареене; заздравява косъма и намалява оцветяването на косата, вследствие на напредването на възрастта; стимулира потентността и увеличава производството на сперматозоиди; осигурява повече енергия, сила и желание за движение.

Цинк Глюконат/Zinc gluconate 97.0-102.0%/
Цинкът е един от най-важните минерали в човешкото тяло. Той участва в изключително голям брой телесни функции като – клетъчно делене, синтез на протеини, колаген и инсулин. Функцията му е да снижава нивата на холестерол в кръвта и да подпомага производството на хормони на щитовидната жлеза. Служи също и за поддържане на имунната и нервната системи, както и подпомага правилната функция на мозъка. Помага за възстановяване на тялото след травми, действа регенериращо на мускулите в тялото, влияе положително върху кожата, косата и ноктите, правейки ги здрави.

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене.