ПРОДУКТИ
Кошница

МАТСАН ДОЙЧ С маз ЗЕЛЕН

МАТСАН ДОЙЧ С маз ЗЕЛЕН
МАТСАН ДОЙЧ С маз ЗЕЛЕН
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 264
10.05лв.
Купи

Матсан Дойч - С укрепва кръвоносните съдове. Приложението му противодейства на последиците от образувалите се хемороиди (вътрешни и външни), разширени вени, отоци, хематоми. Матсан Дойч - С спира кървенето и сърбежите, намалява пулсиращата болка в краката, съдейства за спадане на отоците.

Съставките в Матсан Дойч - С намаляват възпалението и действат антибактериално и болкоуспокояващо в третираните зони. Пчелният восък, вложен в него, има свойството да поема голямо количество топлина и да я отдава бавно. При това се постига подобряване на кръвообращението в третираната зона, разнасяне на възпалителния процес и абсорбция на токсичните елементи - противовъзпалителен ефект.

Матсан Дойч - С съдържа следните активни съставки:

Суха змийска отрова от пепелянка, салицилова киселина, бананова есенция, прополис, пчелен восък, гъша мас, стабилизирана с бутилхидрокситолуол.

- Суха змийска отрова - съдейства за премахване възпалението. Веднъж усвоена през кожата, тя оказва противовъзпалителен, противоревматичен и противоалергичен ефект;
- Прополис - бактерицидни и дезинфекциращи свойства. Убива повече от 100 вида бактерии, спира развитието на вирусите и гъбичките. Прополисът ускорява регенерацията на увредените тъкани, повлиява инфекцията в лигавицата;
- Пчелен восък - противовъзпалителни свойства, богат на витамин А, подобрява кръвообращението в третирания участък, което води до намаляване на възпалителния процес и кръвоизливите;
- Салицилова киселина - действа антибактериално, понижава нивата на простагландините (хормоноподобни вещества, причиняващи възпаления);
- Гъша мас - спомага за по-бързото и дълбоко проникване на съставките в кожата;

Матсан Дойч - С е подходящ за прилагане при: проблеми с кръвоносните венозни съдове - хемороиди, разширени вени и хематоми.
Препоръчително е намазванията да се съчетаят с редовни упражнения и богата на целулоза храна (млечни продукти, ябълки, грах, банани, ягоди, зеле, круши, цвекло, царевица, моркови и др.).


Странични действия:

Няма

Приложение и дозировка:

Намазва се с ръка /без предпазни средства/ засегнатото място от 2 до 3 пъти дневно. Да се прилага при стайна температура.