ПРОДУКТИ
Кошница

МЕЛАТОНИН МАКС СОФАРМА тб. 3 мг х 40 - Бодрост

МЕЛАТОНИН МАКС СОФАРМА тб. 3 мг х 40 - Бодрост
МЕЛАТОНИН МАКС СОФАРМА тб. 3 мг х 40 - Бодрост
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2353
6.98лв.
Купи

МЕЛАТОНИН МАКС СОФАРМА тб. 3 мг х 40 - Бодрост

Специално създаден за решаване на проблеми със съня и подобряване на неговото качество. Мелатонинът е естествен хормон на човешкия оргазнизъм и отговаря за започването на съня и неговото качество, както и за нормалния ритъм сън бодърстване в съответствие с денонощния цикъл на смяна на светлина и мрак. С нарастването на възрастта синтезирането на мелатонин намалява, което е причина за безсъние и недобро качество на съня. Продуктът не води до привикване. Няма странични ефекти. Не предизвиква сутрешна сънливост. Таблетките за смучене имат по-добро усвояване и по-бързо действие на активната съставка в сравнение с нормалните таблетки. Имат приятен вкус на мента. Предлага се в опаковка от 40 таблетки за смучене.

 

Състав:

Мелатонин 3 мг.

 

Спомагателни вещества:

подсладители - сорбитол, манитол, хидроксипропил целулоза, антислепващ агент - магнезиев стеарат, мастни киселини, ароматизант - мента.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка вечер 30-60 минути преди заспиване. Таблетките трябва да се смучат до пълното им разтваряне в устата.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.