ПРОДУКТИ
Кошница

МЕЛАТОНИН тб. 1мг х 60 - Бодрост

МЕЛАТОНИН тб. 1мг х 60 - Бодрост
МЕЛАТОНИН тб. 1мг х 60 - Бодрост
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2354
7.95лв.
Купи

МЕЛАТОНИН тб. 1мг х 60 - Бодрост

Хранителна добавка, която допринася за спокоен и здрав сън. Мелатонин Медика намалява времето за заспиване, като същевременно подобрява качеството на съня без да води до привикване и сутрешна сънливост. Мелатонинът е отговорен за настъпването на съня и неговото качество, както и за нормалния ритъм на будно състояние и сън в съответствие с денонощния цикъл на смяна на мрак и светлина. Той присъства естествено в организма на човека и с напредване на възрастта синтезът му трайно намалява, което води до безсъние и недобро качество на съня. Ето защо, на помощ идва Melatonin Medica 1 mg, който е предназначен за подпомагане на съня и подобряване на неговото качество. Продуктът няма странични ефекти. В сравнение с обикновените таблетки, тези за смучене предлагат по-бързо усвояване и действие на активната съставка. Предлага се в опаковка от 60 таблетки за смучене.

Състав:

Всяка таблетка съдържа: Мелатонин 1 mg.

Спомагателни вещества: подсладители - сорбитол, манитол; хидроксипропил целулоза; антислепващ агент – магнезиев стеарат; ароматизант - мента. 

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза Мелатонин Софарма е от 1 до 3 таблетки вечер по едно и също време, 30-60 мин. преди желания час за заспиване. Препоръчителната начална доза е 1 таблетка вечер. В случай на нужда дозата може да бъде увеличена до максимум 3 таблетки. Таблетките се смучат до пълното им разтваряне в устата.

Продуктът е без странични ефекти и може да се употребява продължително време. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да не се използва при бременност, кърмене и лица под 18 години. Да не се използва от лица с повишена чувствителност към някоя от съставките. Да се избягва шофиране и работа с машини поне 5 часа след приема на продукта. Съхранение: При температура под 25°С, на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.