ПРОДУКТИ
Кошница

Мелброзия капс. 60 бр.

Мелброзия капс. 60 бр.
Мелброзия капс. 60 бр.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2834
40.20лв.
Купи

Мелброзия х60 капсули Naturprodukt

Специална хранителна добавка за жени, която по естествен път доставя на организма онази енергия, от която той има нужда при повишените изисквания в ежедневието, чрез добре балансирана комбинация от ценни витамини, градивни и хранителни вещества. Продуктът не е полов хормон, но проявява естрогеноподобно действие. Предназначен е за жени, които не понасят хормонална терапия, страхуват се от нея или имат противопоказания за приложението й. Вече повече от 30 години жените от цял свят се доверяват на Мелброзия.


Мелброзия съдържа: 
• Цветен прашец (полен) - обединява всички вещества, които са важни за растежа, изграждането, функционирането и регенерирането на клетките. Освен това той подпомага по естествен начин защитните сили на организма. Вътрешността на полена съдържа в концентрирана форма всички ценни за човешкото тяло хранителни и активни вещества, като белтъчини, минерали, витамини, въглехидрати, ензими.
• Перга (пчелен хляб) е ферментирал цветен полен. При този ферментационен процес твърдата обвивка на полена се разрушава. Така ценните хранителни и активни вещества на полена стават по-лесно достъпни за организма и се абсорбират по-бързо.
• Пчелно млечице (Желе Роял) е произведена от пчелите храна, сравнима с майчиното мляко. То дава на пчелната царица огромна плодовитост и въпреки генетичната идентичност с обикновените пчели-работнички, възможност за десет пъти по-продължителен живот. Заради своите съставки пчелното млечице се използва от много векове като възстановително средство. То е извънредно богато на белтъчини, гроздова захар, витамини (В1, В2, В6, С, РР и Н), липиди и микроелементи.
• Флавоноиди - високото съдържание на флавоноиди в полена води до нормализиране на повишената капилярна пропускливост и чупливост на съдовете. Освен това на флавоноидите се приписва хормоноподобно действие.
• Аминокиселини - 
Към забележителните активни субстанции на полена спадат също и голямото количество аминокиселини. Поленът е 5-7 пъти по-богат на аминокиселини, отколкото напр. месото, яйцата и сиренето. В полена аминокиселините се намират в оптимално за усвояване състояние.

Начин на употреба: 

Обикновено е достатъчна по 1 капсула Мелброзия дневно преди закуска с малко вода. Препоръчваме през първите 10 дни от започване на лечението да се приемат по 3 капсули дневно, от 11-тия до 20-тия ден - по 2 капсули дневно и след това - по 1 капсула дневно. Мелброзия може да се приеме и чиста т.е. чрез отваряне на капсулата директно по време на храненето. Може да се прилага неограничено дълго време.