ПРОДУКТИ
Кошница

МОБИЛОР ТАБЛ. Х 120

МОБИЛОР ТАБЛ. Х 120
МОБИЛОР ТАБЛ. Х 120
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3184
29.60лв.
Купи

МОБИЛОР

 

Хранителна добавка от 120 таблетки, съдържаща комлекс от съставки, които влияят благоприятно на костите и ставите. Добавката има положително възедйствие както при хора с остеопороза, артрит, болки в коленете и ставите, така и върху цялостното здраве на костите. Препоръчителният дневен прием на Мобилор осигурява  200мг висококачествен колаген, който е ключов фактор за безпроблемната подвижност на ставите.


Витамин С спомага за образуването на колаген и е мощен антиоксидант. Колагенът подпомага ставния хрущял в набавянето на необходимите му вещества и синтеза на нов хрущял. Колагенът оказва благоприятен ефект върху развитието на остеопороза и разграждането на костната тъкан. Той е богат източник на хиалуронова киселина. Глюкозаминът има положително въздействие върху нормалното функциониране на колянните стави. Влияе положително и върху изтънената ставна капсула и триенето между свързващите части на бедрената, капачната и пищялната кост. Хондроитинът предотвратяване на навлизането на вода и хранителни вещества в сухожилията и ставите, и подпомага пропускането на други вещества в съединителната тъкан. Метил сулфонил метанът (МСМ) има положително влияние върху всички серни съединения. Сярата е една от осовните съставки в изграждането на колаген, кератин и протеини. Манганът благоприятства развитието на костите и нивото на костната плътност. Той премахва свободните радикали и предпазва от тяхното увреждащо действие.

 

Защо и при какво се приема?

Mobilor се приема при проблеми със ставите и костите, като комбинацията от съставки им оказват благоприятно въздействие.

 

Състав:

Активни съставки:

  • Глюкозамин    375 mg
  • Хондроитин    125 mg
  • МСМ                75 mg
  • Колаген           50 mg
  • Витамин С      7.5 mg
  • Манган            0.15 mg

 

Други съставки:

емулгатор:микрокристална целулоза, магнезиев стеарат; стабилизатор: поливинилпиролидон; антислепващ агент: силициев диоксид, талк

Как се приема?

Препоръчително е да се приема по 4 таблетки на ден в продължение на 6 месеца

 

За колко време се приема? / Една опаковка стига за колко дневен прием?

При прием на 4 таблетки дневно, една опаковка е достатъчна за 30 дневен прием.