ПРОДУКТИ
Кошница

Мукоплант експекторант с бръшлян 100 мл сироп

Мукоплант експекторант с бръшлян 100 мл сироп
Мукоплант експекторант с бръшлян 100 мл сироп
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2699
9.20лв.
Купи

Мукоплант експекторант с бръшлян Сироп х100 мл Dr. Theiss

Специален растителен лекарствен продукт, който се използва за откашляне при състояние на продуктивна кашлица. Сиропът е с активна съставка от сух екстракт от листа Бръшлян. Екстрактът от листата на бръшлян (Hedera helix) притежава подчертан секретолитичен и бронхоспазмолитичен ефект, благодарение на високото съдържание на тритерпенсапонини. Oбширни данни потвърждават безопасността нa този eкстракт, особено при приложение при деца. Продуктът е подходящ за употреба от възрастни и деца над 2 години.

 Активно вещество:в 100 мл: 
 Сух екстракт от листа Бръшлян (Hedera helix L. folium). 
 Екстрахиращ агент: етанол 30% (обемни). 
 Помощни вещества: калиев сорбат; хидроксиетил целулоза; аромат на касис; малтитол, течен (Е965); лимонена киселина безводна; пречистена вода. 
 

Начин на употреба:

• Деца от 2 до 5 години: 7,5ml 3 пъти дневно;
• Деца от 6 до 12 години: 15ml 3 пъти дневно;
• Възрастни и деца над 12 години: 20ml ( 2 х 10ml) 3 пъти дневно.

Мукоплант експекторант с бръшлян се приема неразтворен и независимо от храненето. Необходимо е да изпиете обилно количество вода или други топли, несъдържащи кофеин напитки докато приемате сиропа. Ако симптомите продължават повече от 1 седмица по време на употребата на продукта, консултирайте се с лекар или фармацевт.

Трябва да се консултирате с лекар ако не почувствате подобрение или симптомите се влошат след като сте приемали лекарството 7 дни. Винаги прочитайте листовката преди употреба! Да не се използва при свръхчувствителност към листата от бръшлян, към други растения от семейство Бръшлянови или някоя от останалите съставките на този проудкт; при деца под 2 години. Мукоплакт експекторант с бръшлян не се препоръчва по време на бременност и кърмене. Ако имате непоносимост към някои захари, свържете се с Вашия лекар преди да приемете този продукт. Да се съхранява при температура под 25 градуса. Използвайте Мукоплант експекторант с бръшлян до 6 седмици след първоначалното отваряне на бутилката.