ПРОДУКТИ
Кошница

МУКОСОЛВАН ДУО ЯГОДА

МУКОСОЛВАН ДУО ЯГОДА
МУКОСОЛВАН ДУО ЯГОДА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a20
15.90лв.
Купи

1. Какво представлява МУКОСОЛВАН ДУО и за какво се използва
МУКОСОЛВАН ДУО действа като натурален балсам, който помага за успокояване пристъпите на кашлица и за облекчаване на възпаленото гърло. Съдържа исландски лишей и алум. Помага за прекъсване цикъла на дискомфорт в гърлото и сухата кашлица. Успокоява възпалената устна и фарингеална лигавица. Облекчава симптомите на суха кашлица и нейните пристъпи.

2. Какво трябва да знаете, преди да приемете МУКОСОЛВАН ДУО
Не използвайте МУКОСОЛВАН ДУО, ако сте алергични (свръхчувствителни) към исландски лишей, алум или някоя от останалите съставки на медицинското изделие.

Винаги информирайте Вашия лекар, ако имате постоянни и необясними проблеми с гърлото.

Бременност и кърмене
Въз основа на наличната информация, няма причина да бъде ограничена употребата / приема на МУКОСОЛВАН ДУО по време на бременност и кърмене. Въпреки това, ако сте бременна или кърмите препоръчително е да попитате Вашия лекар, преди да използвате медицинското изделие.

Употреба при деца
МУКОСОЛВАН ДУО не се препоръчва за деца под 6-годишна възраст.

Употреба при лица с диабет
МУКОСОВАН ДУО Е ПОДХОДЯЩ за диабетици. Всяка таблетка съдържа 0,062 BU (хлебни единици) (1 хлебна единица съответства на 12 g смилаеми въглехидрати).

Важна информация за някои от съставките на МУКОСОЛВАН ДУО
МУКОСОЛВАН ДУО съдържа сорбитол, който може да има слабително действие. Пациенти с редки наследствени проблеми, свързани с непоносимост към фруктоза, не трябва да приемат това медицинско изделие. МУКОСОЛВАН ДУО съдържа алум, който е източник на алуминий. Пациенти с болест на Алцхаймер, синдром на Паркинсон, както и хора на диализа, трябва да се консултират със своя лекар, преди да приемат този продукт.

Други лекарства и МУКОСОЛВАН ДУО:
Няма известни взаимодействия

3. Как да приемате МУКОСОЛВАН ДУО
Винаги приемайте МУКОСОЛВАН ДУО точно както е описано в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Как да приемате МУКОСОЛВАН ДУО

Възрастни и деца над 6 години: до 8 таблетки за смучене дневно, в зависимост от Вашите индивидуални нужди.
МУКОСОЛВАН ДУО е предназначен за краткосрочна употреба и не трябва да се приема повече от 30 дни без консултация с лекар. Потърсете медицинска помощ, ако симптомите продължават повече от 3 дни или се влошават, както и в случай на повишена температура и/или други оплаквания.

Ако вземете повече МУКОСОЛВАН ДУО, отколкото трябва
Прекомерната консумация на медицинското изделие може да има слабително действие.

4. Възможни нежелани реакции
Не са наблюдавани нежелани реакции, свързани с приема на МУКОСОЛВАН ДУО. Въпреки това информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако получите такива.

5. Как да съхранявате МУКОСОЛВАН ДУО
Съхранявайте медицинското изделие на място, недостъпно за деца.

Не използвайте МУКОСОЛВАН ДУО след срока на годност, отбелязан върху кутията и тубата.