ПРОДУКТИ
Кошница

МУКОСОФТ КОМПЛЕКС 500/ 200 саше х 10 Адифарм - ADIPHARM

МУКОСОФТ  КОМПЛЕКС 500/ 200 саше х 10 Адифарм
МУКОСОФТ КОМПЛЕКС 500/ 200 саше х 10 Адифарм - ADIPHARM
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7073
11.36лв.
Купи

МУКОСОФТ  КОМПЛЕКС при болка и температура

Лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ парацетамол и ацетилцистеин, с аромат на ягода, за прим при болка и вирусни заболявания. Парацетамолът облекчава болката и понижава високата температура. Ацетилцистеинът втечнява секрета в дихателните пътища, подпомага отхрачването и улеснява дишането при наличието на гъст и жилав бронхиален секрет. Мукософт комплекс е предназначен за приложение при възрастни и деца над 12 години с цел краткосрочно лечение и облекчаване на симптоми като болка в мускулите, гърлото, повишена температура и непродуктивна кашлица. Подпомага организма при съпътстващи острите вирусни инфекции, простудните заболявания и грипа.

 

 

Състав:

Активни съставки:

  • парацетамол (paracetamol) 500 mg; 
  • ацетилцистеин (acetylcysteine) 200 mg.

 


Помощни вещества:

захароза, аскорбинова киселина, малтодекстрин, лимонена киселина, безводна, натриев цитрат, натриев цикпамат, захарин натрий, снлицев диоксид, колоиден безводен, аромат на ягода (смес на ароматни вещества и глюкоза).

 

Начин на употреба:

Съдържимото на 1 саше се разтваря в чаша с достатъчно количество гореща вода (150 ml), разбърква се добре, след което разтворът се приема през устата. Препоръчва се прием на по-голямо количество течности с оглед подпомагане ефекта на ацетилцистеин.