ПРОДУКТИ
Кошница

Натурален Рибен колаген + Витамин D3 капс х60

Натурален Рибен колаген + Витамин D3 капс х60
Натурален Рибен колаген + Витамин D3 капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7913
47.00лв.
Купи

НАТУРАЛЕН РИБЕН КОЛАГЕН + ВИТАМИН D3  –  ЗА ЗДРАВА КОСТНА И ИМУННА СИСТЕМА!!!

РИБЕН КОЛАГЕН + ВИТАМИH D3 е продукт от най-новото поколение с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка, в чиято уникална формула и състав с 100% усвоим от тялото  – Натурален Рибен Колаген в комбинация с Витамин D3 /Cholecalciferol 90%/ чиято основна цел е да благоприятства гъвкавостта и здравината на ставите и съединителната тъкан, да поддържа и хидратира кожата, да благоприятства за здравината на мускулите, венците, зъбите, очите, косата и ноктите, както и незаменимия ефект да забавя процеса на стареене.

Чрез приема на РИБЕН КОЛАГЕН + ВИТАМИH D3 вие ще се радвате на подобряване на цялостното здраве на тялото, стабилна костна система, силен имунитет, еластична и здрава кожа, по-устойчив на външни фактори организъм. Изцяло естественият му и 100% натурален състав го прави лесно усвоим, напълно безвреден при употреба, докато активно преодолява негативните ефекти от състояния свързани с възрастта, от възникването на сърдечно-съдови заболявания, проблеми с храносмилателния тракт, заболявания на костната структура и ставни неразположения, ще допринесе за увеличаването на физическата активност и издръжливост, преодоляване на умората и стреса, по-бързи резултати в стремежа да изглеждаме здрави и жизнени.

 

Състав:

Рибен колаген
За разлика от другите видове колагени, рибният колаген или наричан още „морски колаген“, е с по-голяма бионаличност. Принципът му на действие е на най-ниското молекулно ниво където абсорбцията му е в пъти по-добра за организма. Това се дължи на факта, че той разполага с най-малък размер на частиците и се слави с най-ниското молекулно тегло за разлика от другите видове колаген. Рибният колаген, както се предполага от неговото име, се добива от рибата, в частност най-голям синтез може да бъде открит в нейната кожа, кости, перки и люспи. В човешкото тяло рибният колаген съставлява колаген от тип I, основният градивен елемент на кожата, косата и ноктите, който се намира почти във всички части на тялото. Най-голям процент рибен колаген се намира в човешката кожа, където съставлява около 70%. Химичният му състав е изграден от две есенциални за човешкия организъм аминокиселини, а именно – глицин и пролин. Глицинът изиграва ролята в създаването на ДНК и РНК нишки, блокира ендотоксина, спомага за транспортирането на хранителните вещества и преобразуването им в енергия, както и изиграва роля в много важни функции за организма. Пролинът участва в способността на тялото да произвежда колаген по естествен път, отличен антиоксидант е, предпазва клетките от увреждане и се бори със свободните радикали. Приемът на рибен колаген спомага за: по-добра хидратация на кожата; помага за растежа и укрепване на косъма, косата и ноктите; изглажда фините линии и бръчки по кожата; спомага за по-бързо натрупване на мускулна маса и по-бързо възстановяване след тренировка; намалява болките и възпаленията в ставите и предпазва от остеоартрит; помага за заздравяване на белезите; намалява пигментацията и потъмняването на кожата; подобрява еластичността ѝ и нейната твърдост; насърчава подмладяването на кожните клетки; подобрява текстурата на кожата; активно се бори с целулита и вълнообразността на кожата; подобрява здравето на ставите и костите и др.

Витамин D3 /Cholecalciferol 90%/                                                                              Витамин D3 е по-известен с наименованието си „слънчев витамин“, защото се набавя чрез престой под слънчеви лъчи. Слънчевият витамин отговаря за цялостното здраве на организма, но е предимно свързан със здравината на костите и ноктите. Той активно участва в активната чревна абсорбция на калций, стимулира активната чревна абсорбция на фосфат и магнезий. Той също е и жизненоважен за генериране на ефективната работа на мускулите и органите – сърцето, белите дробове, мозъка и черния дроб. Повлиява добре заболявания като: рахит, остеопороза, фрактури и остеомалация; служи за превенция на сърдечно-съдови заболявания, диабет, при нервнопсихиатрични разстройства и множествена склероза, Алцхаймер и др. Междувременно има важна роля по отношение на здравия имунитет, има противовъзпалително свойство и се използва при автоимунни заболявания. Витаминът комбиниран с неговия рецептор, играе важна роля в биологията на имунните клетки, осигурявайки по-здрав имунитет.

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене.