ПРОДУКТИ
Кошница

НЕБРОН ТАБЛ. Х 30

НЕБРОН ТАБЛ. Х 30
НЕБРОН ТАБЛ. Х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3186
25.95лв.
Купи

НЕБРОН 

 

Неброн е доказан продукт, съдържащ ценни хранителни вещества, подпомагащи структурата и функцията на периферната нервна система. Ускорява физиологичните механизми за регенерация на периферната система чрез стимулиране на невронния метаболизъм. Допринася за по-бързото възстановяване на увредената миелинова обвивка на аксона и подобрява нервната проводимост.
Ако нервите в периферната система се увредят при натиск, охлузвания, нарушения на обмяната, прекомерна употреба на алкохол или по друга причина, може да се стигне до много неприятно усещане.
Организмът е в състояние да възстанови увредените нерви чрез своите механизми. За да се подпомогнат тези механизми, обаче, е целесъобразно да се внесат вещества, които влизат в състава на нервните клетки и ускоряват "ремонтните" процеси.

 

Защо и при какво се приема?

Неброн се приема за допълнителна терапия при заболявания на периферната нервна система – болки в гърба, кръста, шипове, ишиас, дископатия, след операция на дискова херния.

 

Състав:

Магнезиев цитрат, уридин монофосфат, алое вера екстракт, тиамин мононитрат, никотиамид, пиридоксин хидрохлорид, фолиева киселина, цианкобаламин.

 

Как се приема?

Обикновено дозировката за Неброн е по една таблетка на ден, но при по-сериозни заболявания може да се приемат и повече таблетки, в зависимост от препоръката на лекаря.

 

За колко време се приема? / Една опаковка стига за колко дневен прием?

При прием на 1 таблетка дневно, една опаковка е достатъчна за 30 дневен прием.