ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS НЕМ (натурална яйчена мембрана/за здрави кости и стави) 500 mg х 60 V капсули

НЕМ (натурална яйчена мембрана/за здрави кости и стави) 500 mg х 60 V капсули
NATURAL FACTORS НЕМ (натурална яйчена мембрана/за здрави кости и стави) 500 mg х 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1224
74.80лв.
Купи

Описание:

НЕМ (натурална яйчена мембрана) значително облекчава болката, дискомфорта и сковаността, и намалява вредните ефекти от отслабването на ставните връзки, сухожилията и костите. Подпомага образуването на колаген тип 2 – основен компонент на хрущяла и забавя загубата на хрущялната тъкан на ставните повърхности. Подсилва ставния хрущял и допринася за подобряване на мобилността. НЕМ е източник и на хиалуронова киселина, която поддържа и смазва ставите по естествен начин.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 вегетариански капсули. Всяка капсула съдържа:

  • NEM® Натурална яйчена мембрана: 500 mg
    (черупки от яйца на Gallus gallus)
  • Двуосновен калциев фосфат дихидрат, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

 

Приложение:

Натуралната яйчена мембрана NEM® допринася за нормалното състояние на ставите. NEM® подпомага образуването на колаген тип II, който е основната съставка на хрущялите, и съдържа естествен глюкозамин, хеалуронова киселина, хондроитин сулфат, колаген и калций – необходимите хранителни вещества за здрави стави.

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: За възрастни. Преди употреба се консултрайте с лекар, ако сте алергични към яйца, ако сте бременни и кърмещи или при употреба над 8 седмици. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.