ПРОДУКТИ
Кошница

ОМНИКОД ИМУНО 30 КАПСУЛИ

ОМНИКОД ИМУНО 30 КАПСУЛИ
ОМНИКОД ИМУНО 30 КАПСУЛИ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9244
35.10лв.
Купи

ОМНИКОД ИМУНО В ПОДКРЕПА НА ОРГАНИЗМА

Хранителна добавка от Bionat Pharma, предлагаща надеждна и балансирана подкрепа на имунната система. Омникод Имуно на Бионатфарма комбинира патентовани комплекси и натурални съставки с клинично доказана ефективност: изключителния натурален комплекс Epicor, иновативната биоактивна форма на витамин С - Nutra-C, витамин D3 и цинк. Препаратът е под формата на твърди желатинови капсули. Подходящ е за възрастни и деца над 12 години. Epicor е естествен сух ферментат на Saccharomyces cerevisiae с висока имуномодулираща и пребиотична активност. Съдържа бетаглюкани, манан-олигозахариди, протеини, антиоксиданти, витамини и минерали. Nutra-C е уникална, обогатена с метаболити форма на вит. С в висока бионаличност, бързо усвояване, продължително задържане, ниска загуба в урината и липса на храносмилателни проблеми след прием Вит. Д3 и цинк – важни за нормалната функция на имунната система. 

 

 

Състав:

Epicor® (естествен сух ферментат, получен от Saccharomyces cerevisiae), твърда желатинова капсула (желатин, оцветител: титаниев оксид), Nutra-C™ (L-аскорбинова киселина, калциев L-аскорбат, магнезиев L-аскорбат, калциев L-треонат), цинк глюконат, антислепващи агенти, холикалциферол гранули.

 

Начин на употреба:

По 1 капсула веднъж на ден в продължение на поне 4 седмици, а за оптимален резултат – 3-месечен прием. При необходимост може да се приемат по 2 капсули дневно за период от 5 до 7 дни, след което да се продължи с прием по 1 капсула на ден.