ПРОДУКТИ
Кошница

Орофар 1мг/1мг табл за смучене х 24

Орофар 1мг/1мг табл за смучене х 24
Орофар 1мг/1мг табл за смучене х 24
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8324
10.10лв.
Купи

Орофар таблетки за смучене при възпалено гърло

Лекарствен продукт Орофар от фармацевтичната компания Стада под формата на таблетки за смучене, който се бори с бактериите, вирусите и гъбичките, които причиняват инфекции в устата и гърлото, намалява болките в устата и възпалението в гърлото. Използва се за намаляване на симптомите, свързани с инфекции на устата и гърлото: болки в гърлото при простуда, фарингити или ларингити, стоматити, малки язви в устата (афти) или възпалени венци и може да се използва като поддържащо лечение при ангини. Формула със съдържание на антисептичното вещество бензоксониев хлорид и анестетика (местно обезболяващо вещество) лидокаинов хидрохлорид. Продуктът на Stada, Orofar е предназначен за лечение на възрастни, деца и юноши на възраст от 4 до 18 години. 

 

Състав:

Бензоксониев хлорид, лидокаинов хидрохлорид, сорбитол, царевично нишесте, портокалова есенция, макрогол 6000, целулоза, микрокристална, натриев хлорид, лимонена киселина монохидрат, захарин натрий, магнезиев стеарат.

 

Начин на употреба:

Деца от 4 до 11 години: Оставете една таблетка да се стопи в устата на всеки 2 до 3 часа. Не използвайте повече от 6 таблетки за 24 часа.

Възрастни и деца над 12 години: Оставете една таблетка да се стопи в устата,когато е необходимо, в случаите на остро възпаление на гърлото, може да ползвате 1 таблетка на всеки 1 до 2 часа. Не използвайте повече от 10 таблетки за 24 часа.