ПРОДУКТИ
Кошница

ПАКЕТ 2 бр.РИБЧО OMEGA3 Рибено масло от сьомга+Вит.D3 с ПОДАРЪК/МОМИЧЕ

ПАКЕТ 2 бр.РИБЧО OMEGA3 Рибено масло от сьомга+Вит.D3 с ПОДАРЪК/МОМИЧЕ
ПАКЕТ 2 бр.РИБЧО OMEGA3 Рибено масло от сьомга+Вит.D3 с ПОДАРЪК/МОМИЧЕ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7118
21.00лв.
Купи

РИБЧО OMEGA3 Рибено масло от сьомга и Вит.D3 с ПОДАРЪК/МОМИЧЕ

Рибчо - Омега 3 Рибено масло от сьомга + Витамин D3 представлява специална хранителна добавка, съдържаща EPA и DHA Омега-3 мастни киселини, които са необходими и важни елементи в храненето на децата, особено по-малките. Те допринасят за нормалната функция на мозъка, зрението и нормалната сърдечна функция.

DHA / докозахексаенова киселина/ е с високо съдържание в мозъчната тъкан и образува до 20% от сивото мозъчно вещество. Човешкото тяло не е способно да я произвежда само и я получава единствено чрез храната. Децата, хранени с DHA още от бебета, показват по-добри резултати при тестове, измерващи умственото развитие и въображението им и имат по-голяма интелигентност като възрастни.

Рибеното масло съдейства за подобряването на състоянието на деца със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD).

Добавеният витамин D3 допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система, мускулите, нормалното състояние на зъбите и костите, както и нормалното усвояване и използване на калций и фосфор и нормална концентрация на калий в кръвта.

Състав:

Съставки в дневна дозировка от 5 капсули на ден % *ПДП: 

Омега-3 мастни к-ни (Ейкозапентаенова к-на (ЕРА) и Докозахексаенова киселина(DHA)) - 420 mg,

Витамин D3 (Холекалциферол) -  5 µg - 100 %.

*ПДП - Препоръчителен дневен прием

Съставки: Рибено масло от сьомга, Холекалциферол

други съставки: желатин, глицерол.

 

Начин на употреба:

5 капсули на ден без да се дъвчат, с повече вода. Не е подходящо за деца под 3 годишна възраст, поради трудност при поглъщане на капсулата.