ПРОДУКТИ
Кошница

Петадолекс® Про-Актив 50 mg x 60 софтгел капсули

Петадолекс® Про-Актив 50 mg x 60 софтгел капсули
Петадолекс® Про-Актив 50 mg x 60 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1553
133.75лв.
Купи

Описание:

Петадолекс® Про-Актив 50 mg е висококачествен патентован екстракт от корен на  пурпурна лечебна овчарка/чобанка, стандартизиран до 7,5 мг петасини. За разлика от обикновения екстракт от тази билка, в което се съдържат пиролизидинови алкалоиди (PA)- естествени химикали, които носят рискове за сериозно увреждане на черния дроб.

Оказва подкрепа за нормалното функциониране на мозъка, сърдечно-съдовaта система, с мощно превантивно действие и средство за облекчаване на симптоми при сезонни алергични, астматични  и мигренозни състояния. Поддържа мозъка и го предпазва от оксидативен стрес и дегенерация. Благоприятства за намаляване на тежестта, продължителността и броя на астматичните пристъпи. Подпомага за намаляване на честотата и интензивността на пристъпите при мигрена. Насърчава сърдечното здраве и понижава холестерола. Притежава антивъзпалително действие.

Състав:

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Пурпурна лечебна овчарка/чобанка:  50 mg  
    (Petadolex® бранд) корен екстракт, стандартизиран на 7.5 mg петасини
  • Средноверижни триглицериди, желатин, глицерин, сорбитол, пречистена вода, рибофлавин за цвят.

Приложение:

Допринася за  поддържане на нормалния кръвопоток към мозъка и тонус на кръвоносните съдове, както и за нормалното функциониране на имунната система при промяна на сезоните и адаптирането на тялото към промените.

Да се приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.