ПРОДУКТИ
Кошница

Проензи Интензив за здрави стави x30 таблeтки WALMARK

Проензи Интензив за здрави стави x30 таблeтки WALMARK
Проензи Интензив за здрави стави x30 таблeтки WALMARK
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2397
22.90лв.
Купи

Проензи Интензив за здрави стави x30 таблeтки WALMARK

Проензи Интензив поддържа вашите стави и кости здрави. В състава си включва комбинация от салицин, куркумин и босвелия, които подпомагат за предвижването към ставния хрущял на основните подпомагащи елементи. Съдържа и трите елемента, изграждащи хрущяла: глюкозамин, хондроитин и колаген тип 2. Витамин С подпомага образуването на колагена, а манган подпомага изграждането на тъканите. Също така патентованата съставка BioPerine® увеличава усвояемостта на витамини, минерали и други субстанции с до 80%. Добре известен факт е, че екстрактите от Salix alba (бяла върба), Boswellia serrata (тамяново дърво) и куркума се използват от хиляди години в Аюрведа (древна лечебна система). Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки.

 

Състав в 1 таблетка: 
  
 Глюкозамин сулфат1500 mg 
 Хондроитин сулфат 100 mg 
 Boswellia serrata150 mg 
 BioPerine®15 mg 
 Salix alba екстракт160 mg 
 Колаген тип II20 ?g 
 Витамин C12 mg 
 Куркумин100 mg 
 Манган0,6 mg 
 

 

Начин на употреба:

Приема се по следната схема:

за възрастни: 2 таблетки на ден след храна

деца над 12 г. : 1 таблетка на ден след храна

Приема се в продължение на 2 месеца, като курсът трябва да се повтори 3 пъти в годината. За максимален ефект се препоръчва постоянен прием.

Продуктът следва да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място. Да не се превишава дневната доза. Продуктът не е подходящ за деца под 12 години, бременни и кърмачки. Хранителната добавка не е заместител на нормалното хранане.