ПРОДУКТИ
Кошница

Проензи Интензив за здрави стави x60 таблeтки WALMARK

Проензи Интензив за здрави стави x60 таблeтки WALMARK
Проензи Интензив за здрави стави x60 таблeтки WALMARK
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2398
40.51лв.
Купи

Проензи Интензив за здрави стави x60 таблeтки WALMARK

Проензи Интензив на Walmark поддържа вашите стави и кости здрави. В състава си включва комбинация от салицин, куркумин и босвелия, които подпомагат за предвижването към ставния хрущял на основните подпомагащи елементи. Съдържа и трите елемента изграждащи хрущяла: глюкозамин, хондроитин и колаген тип 2. Витамин С подпомага образуването на колагена, а манган подпомага изграждането на тъканите. Също така патентованата съставка BioPerine® увеличава усвояемостта на витамини, минерали и други субстанции с до 80%. Добре известен факт е, че екстрактите от Salix alba (бяла върба), Boswellia serrata (тамяново дърво) и куркума се използват от хиляди години в Аюрведа (древна лечебна система). Предлага се в удобна опаковка то 60 таблетки.

Състав в 1 таблетка:

Глюкозамин сулфат 1500,0 mg

Хондроитин сулфат 100,0 mg

Boswellia serrata (екстракт мин. 10:1 – 15 mg) 150,0 mg

BioPerine® 15,0 mg

Salix alba екстракт (съдържа 80 mg салицин)  160,0 mg

Колаген тип II 20,0 ?g

Витамин C  12,0 mg

Куркумин 100,0 mg

Манган  0,6 mg

Начин на употреба:

Приема се по следната схема:

За възрастни: 2 таблетки на ден след храна

Деца над 12 г. : 1 таблетка на ден след храда

Приема се в продължение на 2 месеца, като курса трябва да се повтори 3 пъти в годината. За максимален ефект се препоръчва постоянен прием.

Продуктът следва да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място. Да не се превишава дневната доза. Продуктът не е подходящ за деца под 12 години, бременни и кърмачки. Хранителната добавка не е заместител на нормалното хранане.