ПРОДУКТИ
Кошница

ПРОФЕРОН САШЕ 5МЛ Х 30 ARO LIFE

ПРОФЕРОН САШЕ 5МЛ Х 30 ARO LIFE
ПРОФЕРОН САШЕ 5МЛ Х 30 ARO LIFE
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9254
23.65лв.
Купи

ПРОФЕРОН за добър хемоглобин и метаболизъм

Хранителна добавка с естествен подсладител Ксилито и с вкус на череша. Допринася за поддържане на нормално образуване на червени кръвни телца и хемоглобин, и за протичане на метаболизма, и производството на енергия. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Подпомага когнитивната функция и нормалната функция на имунната система.

ВИТАМИН С (L-аскорбинова киселина) Увеличава усвояването на желязото. Допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кръвоносните съдове. Подпомага имунната система.
ЖЕЛЯЗО (железен бисглицинат) Допринася за нормално образуване на червени кръвни телца и хемоглобин. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производство на енергия. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
ВИТАМИН B6 (Пиридоксин хидрохлорид) Витамин В6 допринася за нормалния синтез на цистеин, подпомага нормалния метаболизъм на хомоцистеина и нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена. Допринася за регулирането на хормоналната дейност.
ВИТАМИН B12 (цианокобаламин) Допринася за нормално образуване на червени кръвни телца, нормалната функция на имунната система, намаляването на чувството на отпадналост и умора. Участва в процеса на делене на клетките.
ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА Подпомага нормалното кръвообразуване и нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Подпомага нормалната психична функция и нормалната функция на имунната система. Допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност.

 

Състав:

Основни съставки    в 1 саше    % ПДП*
  Желязо (железен бисглицинат)    14 mg    100%
Витамин C  (L-аскорбинова киселина)    50 mg    62.5 %
Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид)    1.4 mg    100%
Витамин B9 (фолиева киселина)    400 µg    200%
Витамин B12 (цианокобаламин)    3.7 µg    148%
 

 

Начин на употреба:

По 1 саше на ден.