ПРОДУКТИ
Кошница

Профихол форте 28 табл.

Профихол форте 28 табл.
НАЙ-ПРОДАВАН Не е в наличност
Профихол форте 28 табл.
  • Наличност: Не е в наличност
  • Код на продукта: 2791
28.50лв.
Купи

Профихол Форте x28 таблетки Naturprodukt

Диетична хранителна добавка, предназначена за специални медицински цели, която спомага за поддържане на нормални нива на т.нар. "лош" холестерол и за поддържане на нормалната обмяна на хомоцистеин в организма. Също така Профихол Форте се препоръчва за предотвратяване на заболявания, свързани с повишени нива на хомоцистеин и холестерол в организма, както и за първична превенция на хиперхолестеролемия при възрастни хора. Предлага се в удобна опаковка от 28 таблетки.

 

 Състав: в 1 таблетка: 
 Моноколин К10 мг 
 Витамин В61.4 мг 
 Витамин В122.5 мг 
 Фолиева киселина200 мг 

 

• Monokalin K e натурален статин, извличан от ферментирал червен ориз, който помага за поддържане на зравословни нива на холестерол в кръвта.
• Витамини В6 и В12 с фолиева киселина, подпомагат нормалния метаболизъм на хомоцистеин в организма. Хомоцистеинът е наричан още "Холестеролът на 21 в.". Образува се по време на храносмилане на продукти от животински произход. Здравословните нива на холестерол в кръвта, както и нормалния метаболизъм на хомоцистеина са важни фактори, които влияят на правилното функциониране на сърцето и кръвоносната система.

Начин на употреба: 

Препоръчителната доза е по 1 таблетка Profichol Forte на ден, приемана с повече течности.