ПРОДУКТИ
Кошница

РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК сол.350мл.

РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК сол.350мл.
РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК сол.350мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2938
91.99лв.
Купи

RegulatPro Metabolic Мощен стимулант за метаболизъм 

 

 

Dr. Niedermaier®

 

РегулатПро®

Метаболик

 

Енергия

Нормална кръвна захар

Здраво сърце

 

Хранителна добавка

с витамини и минерали

 

Начин на употреба

Започнете и завършете деня си с 10 ml РегулатПро Метаболик ( 1/2 мерителна чашка). Приемете неразреден и задръжте известно време в устата преди поглъщане. В случай че имате чувствителен стомах, разредете в чаша вода.

 

Разклатете преди употреба. Съдържанието трябва да се консумира в рамките на един месец от отварянето. Съхранявайте на място защитено от директна слънчева светлина и топлина.

Възможно е да има различия във вкуса, цвета, миризмата и бистротата на продукта, поради използването на свежи суровини.

Натурален продукт без оцветители и консерванти, алкохол, захар, глутен и мляко. Подходящ за вегани.

Нормално вкусът е кисел, като на ферментирал продукт поради специфичния метод на извличане на активните съставки чрез каскадна ферментация.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

Състав: каскадно-ферментирал концентрат (произведен от вода, лимони, фурми, орехи, соя, кокосови орехи, лук, растителен глицерин, целина, соеви кълнове, артишок, грах, просо, куркума), концентрат от портокалов сок, магнезиев цитрат 3,3%, екстракт от ацерола (17,5%, вит. C) 1,14%, естествен аромат (портокал), ванилов екстракт, цинков хлорид 0,1%, манганов сулфат  0,03%, калциев-D-пантотенат 0,03%, никотинамид 0,02%, холекалциферол 0,01%, пиридоксинхидрохлорид 0,002%, рибофлавин0,002%, тиамин хидрохлорид 0,002%, птероилмоноглутамова киселина 0,0015%, хром (III) хлорид 0,00063%, цианкобаламин 0,000004%.

 

Състав и хранителна стойност

за

100 ml

%

**

Дневна доза

= 2 x 10 ml

%

**

Енергийна стойност        kJ/kcal

194/46,4

-

38,8/9,3

-

Протеини

0,64 g

-

0,13 g

-

Въглехидрати

10,39 g

-

2,08 g

-

            от които захари

5,03 g

-

1,00 g

-

Мазнини

< 0,1 g

-

< 0,1 g

-

            от които наситени мастни киселини

< 0,1 g

-

< 0,1 g

-

Фибри

< 0,1 g

-

0,23 g

-

Сол

0,01 g

-

< 0,1 g

-

Витамин C

100 mg

125

20 mg

25

Витамин D

25 µg

500

5 µg

100

Тиамин (витамин B1)

1,65 mg

150

0,33 mg

30

Рибофлавин (витамин B2)

2,1 mg

150

0,42

30

Ниацин (витамин B3)

24 mg

150

4,8 mg

30

Пантотенова киселина

9 mg

150

1,8 mg

30

Витамин B6

2,1 mg

150

0,42 mg

30

Фолиева киселина

150 µg

75

30 µg

15

Витамин B12

3,75 µg

150

0,75 µg

30

Магнезий

375 mg

100

75 mg

20

Цинк

50 mg

500

10 mg

100

Манган

10 mg

500

2,0 mg

100

Хром

125 µg

312,5

25 µg

62,5

** % от препоръчителната дневна доза (ПДД) според препоръките на ЕС

 

 

РегулатПро® Метаболик

Течен концентрат, добит чрез каскадна ферментация от свежи плодове, ядки и зеленчуци + магнезий +микроелементи + витамин B, Си D.

 

Биоенергетика и здраве ДНЕС

Здравето зависи от динамичното равновесие между процесите на синтез и разграждане. Стресът, заседналият начин на живот, токсините от околната среда и нездравословното хранене създават дисбаланс в крехкото равновесие на човешкия организъм. Това води до ниски енергийни нива в клетките и разстройва регулацията на клетъчния метаболизъм.

 

За да съхраним или възвърнем здравето си, от огромна важност е да поддържаме био регулационните процеси на нормалното им високоенергийно ниво, чрез оптимизиране на клетъчната енергия.

 

Какво представлява ензимната система в човешкото тяло?

Човешкото тяло е изградено от около 100 трилиона клетки.

В него се извършват около 200 милиона процеси дневно.

Всеки един процес се контролира и регулира от ензими, произвеждани от клетките, специално за дадения процес.

„Животът“ всъщност представлява ензимно регулирано взаимодействие между всички процеси, осъществявани в човешкото тяло.

Следователно, заболяването е прекъсване хармоничното действие между ензимите.

Ензимите в организма ни действат синергично и ако един се активира, отключва се цяла каскада от ензими, готови за действие.

Статистиката показва, че продължителността на живота и неговото качество са в пряка зависимост от ефективното действие на ензимите

 

Според мащабни международни изследвания, над 80% от световната популация страда от недостиг на жизненоважни нутриенти и ниски ензимни нива. Първите симптоми са умора, изтощение, лоша концентрация, предразположеност към инфекции, кожни проблеми, обща вялост и храносмилателни проблеми.

 

Ензимите в тялото регулират здравето

Здравето зависи от нормалната физиологична активност на ензимите, тъй като всички жизнени процеси са регулирани от тях: свързване и елиминиране на всички токсини и свободни радикали;намаляване на холестерола; поддържане вискозитета на кръвта с цел предотвратяване  образуването на тромби; възстановяване на нервната проводимост; зарастване на рани и спиране на болката; алкално- киселинно равновесие; балансиране функцията на стомашно-чревния тракт.

 

Ензимните био-концентрати подкрепят функцията на нормалната чревна флора (добрите бактерии) като по този начин се подсигурява нормалното храносмилане в гастро-интестиналния тракт. Това автоматично повлиява всички оздравителни процеси. Те помагат за освобождаването на клетките и съединителната тъкан от тежки метали и други екзогенни токсини (приемани от околната среда).

Ензимните био-концентрати могат напълно да неутрализират киселинната среда в организма в рамките на три месеца и да енергизират всяка клетка, като така постепенно възстановяват нейното нормално енергийно ниво.

Ензимните био-концентрати активират симбионтите. По този начин се прекъсва натрупването на токсини и стартира изчистването на кръвта. Това от своя страна предотвратява по-нататъшното отравяне на клетките.

 

Нутриенти за ензимните процеси в тялото

РегулатПро Метаболик съдържа концентрат, получен чрез каскадна ферментацияTM + магнезий +микроелементи + витамин B, Си D.

Хромът допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта.

Цинкът допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите.

Магнезият, манганът, витамините В1, В2, В3, В6, В12, пантотеновата киселина и витамин С са важни за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Магнезият, витамините В2, В3, В6, В12, пантотеновата киселина, фолиевата киселина и витамин С допринасят за намаляване чувството на отпадналост и умора.

Витамин В1 допринася за нормалната сърдечна функция.

Витамините В6, В12, С, D3, фолиевата киселина и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система.

Витамин В2, витамин С, цинкът и манганът допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Магнезият, витамините В1 и В6 са важни за нормалното функциониране на нервната система.

 

Каскадна ферментацияТМ

Каскадна ферментация - процес на отключване и обогатяване по законите на майката природа. По този начин ценната "същност" на растението се извлича, прехвърляйки на РегулатПро Метаболик своите уникални свойства.

Процесът каскадна ферментация е защитен с европейски патент: EP 1153549.

 

Патентованата каскадна ферментацияТМ е динамичен многостепенен ферментационен процес. Внимателно подбрани свежи плодове, ядки и зеленчуци от биоземеделие, се разграждат по натурален начин от млечно кисели бактерии в последователни ферментационни фази в продължение на няколко седмици. Ензими и други протеини са фрагментирани до удобни за усвояване размери. Ценни вторични растителни продукти се освобождават в дясно въртящата млечна киселина, получена в процеса на каскадна ферментацияТМ. Здравословни съставки се генерират от млечнокисели бактерии.

По този начин тялото лесно и бързо приема ценните, защитни и засилващи виталността субстанции.

 

 

www.regulat.bg

 

Произведено в Германия

Dr. Niedermaier Pharma GmbH

Food Supplements

85662 Hohenbrunn, Германия

 

Дистрибутор:

Ведра Интернешънъл АД,

София 1407, ул. Червена стена 58