ПРОДУКТИ
Кошница

РЕСКЮ капки 20мл.

РЕСКЮ капки 20мл.
РЕСКЮ капки 20мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2922
31.70лв.
Купи

Rescue Original капки x20 мл - Nelsons  

РЕСКЮ капки е натурална грижа под формата на капки, подходящ при проблеми със съня и тревожност, която е често срещан проблем в резултат на: емоционална възбуда, натрапчиви или объркани мисли и др. Капките действат успокояващо не само за съня, но могат да се приемат за подобряване на концентрацията през деня, подходящи за употреба преди и по време на изпит. Съдържа комплекс от билкови екстракти, които осигурява лесно и бързо заспиване, поддържат дълбок и качествен сън. Този продукт е създаден по оригиналната рецепта на д-р Бах от 5 цветни есенции - скална роза, повет, слабонога, джанка, витлеемска звезда, в допълнение с цветна есенция от див кестен. В случай, че дозата, която сте приели преди сън не е била достатъчна за максимален ефект, може да използвате нова доза. Не води до успиване, с усещане за бодрост след събуждане. Без странични ефекти и лекарствени взаимодействия. Приложими при деца и бременни.

RESCUE® действа бързо и ефикасно – в рамките на 5-10 минути. Може да се комбинира с всички известни медикаментозни и алтернативни терапии. Той е с универсален ефект, благодарение на комбинацията от цветни есенции.

 

Приложение:


? за неспокоен сън: при объркани и натрапчиви мисли или емоционална превъзбуда
? за деца със страх да заспят сами: при комбинация с моноесенция от трепетлика 
? за подобряване на концентрацията: преди или по време на изпити, важни служебни задачи, или други ситуации изискващи добра концентрация

 

Състав:

 

Активни съставки:
? Цветни есенции от скална роза, слабонога, джанка, повет, витлеемска звездa, бял див кестен.

 

Състав: 

Глицерин, вода, цветни есенции (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatients glanduliferra, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum).

 

Начин на употреба:

Поставете 4 капки в малко количество вода, приблизително 100 ml. Действието настъпва след 15 до 20 минути, ако легнете в леглото. В повечето случаи това е достатъчно за гарантиране на спокоен и пълноценен сън без прекъсвания.

За концентрация:  за подобряване на концентрацията може да приемете капките през деня, действието им успокоява мислите, в резултат подобрява концентрацията. За по-добър ефект може да се добавят и 2 капки моноесенция от габър.

Проблемен сън на деца: за деца, които се страхуват да заспят сами, подходяща комбинация с моноесенция от трепетлика