ПРОДУКТИ
Кошница

РЕСКЮ КАСИС пастили 50г.

РЕСКЮ КАСИС пастили 50г.
РЕСКЮ КАСИС пастили 50г.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2923
17.30лв.
Купи

Bach Rescuе Пастили Касис x50 г - Nelsons  

РЕСКЮ КАСИС пастили за деца и възрастни e с ефект на продължително действие. Пастилите са създадени по оригинална комбинация на д-р Бах, в допълнение с приятен плодов вкус. Приложими в различни случаи на спешност като: изпит, интервю за работа, важна среща или други житейски ситуации, включително след преживян стрес от различен характер - инцидент, загуба на близък и др. Няма ограничения в дневния прием. Без странични ефекти и лекарствени взаимодействия. Приложими при деца и бременни. Не съдържат алкохол и захар, с подсладител. Предлага се в удобна опаковка от 50 гр. С приятен вкус на касис.

RESCUE® действа бързо, до 15 минути след приема, механизмите за самолечение на тялото се задействат. В резултат емоционалното състояние се стабилизира и се получава ефект на психо-физическо отпускане, което е ключово за всяко медицинско лечение.


RESCUE® е с универсален ефект, благодарение на комбинацията от цветни есенции, които работят за 5 от най-често срещаните негативни модела на поведение, които се проявяват като реакция в стресиращи ситуации:


? Нервно свръхнапрежение, провокиращо паническа реакция
? Преувеличен импулс за действие – неефективност, объркани реакции в стремежа по-бързо да се излезе от критичната ситуация
? Страх от загуба на самоконтрол – силен страх, който предизвиква агресия
? Импулс за отричане на реалността
? Рефлекс на вцепеняване – шокова реакция, в резлултат на силен стрес

 

Приложение:


? стрес на работното място – различни проблеми в общуването с колеги или шефове; при невъзможност за справяне в срок;
? загуба на близък човек – тежка раздяла, развод и др.
? неразбирателства в семейството – проблемни отношения между съпрузи, неразбирателство с децата; грижа за тежко болен или друга житейска ситуация
? различни видове фобии, страхове – от високо, при летене със самолет, от зъболекар, преди важен изпит, при природни бедствия – земетресение, пожар, буря, наводнение и др.
? панически атаки
? силно вълнение – при първа среща, при важна работна среща, преди първото посещение на детска ясла или градина, при първокласници, смяна на средата, като училище, смяна на града или държавата на местоживеене
? силни емоции – пристъпи на гняв или ярост, в следствие на обида или силно недоволство
? вътрешно безпокойство, без определена причина
? липса на мотивация

 


Други приложения:


RESCUE може да предотврати редица оплаквания като: менструални болки, жлъчни колики, епилептични припадъци, мигрена и други, но в случай, че се приеме на ранен етап на състоянието, още с появата на първите оплаквания, преди самата криза. Когато физическите симптоми вече са на лице е късно за противодействие с RESCUE, в този случай може да помогне за по-лесно преотдоляване на физическото страдание.

 

Състав:


Активни съставки:
? Цветни есенции от скална роза, слабонога, джанка, повет, витлеемска звезда.

 


Други съставки:

Цветни есенции (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Omitholagum umbellatum)

 

Начин на употреба:

Една доза е равна на 1 пастила. Поставете пастилата в устата, изчакайте да се разтопи напълно. Действието настъпва след около 20 минути. Трябва да вземете предвид, че ако сдъвчете пастилата, ще забавите първоначалния ефект до 30 минути. Продуктът е с продължително действие приблизително около 3 до 4 часа . Не се изисква прием на вода.