ПРОДУКТИ
Кошница

РЕСКЮ NIGHT спрей 20мл.

РЕСКЮ NIGHT спрей 20мл.
РЕСКЮ NIGHT спрей 20мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2920
34.60лв.
Купи

Rescue Night Спрей х20 мл - Nelsons  

РЕСКЮ NIGHT спрей представлява невероятен естествен продукт под формата на спрей, съдържащ мощен комплекс от билкови екстракти с доказано действие, който се прилага при безсъние, трудно заспиване и тревожност, най-често причинени от емоционлна превъзбуда и натрапчиви мисли. Освен при проблеми със съня и заспиването, Рескю Найт спрей се прилага и за подобряване на концентрацията през деня, особено за ситуации изискващи повишено внимание, като изпити, важни задачи и други. Формулата на Рескю Найт е съставена от 5 цветни есенции - скална роза, повет, слабонога, джанка, витлеемска звезда (оригинална рецепта на д-р Бах) + добавена цветна есенция от див кестен. Рескю Найт намалява времето необходимо за унасяне, спомага за бързо и безпроблемно за заспиване и допринася за поддържането на дълбок, качествен и продължителен сън.
Рескю Найт спрей се прилага при:
> неспокоен сън: при объркани и натрапчиви мисли или емоционална превъзбуда;
> при деца, които се страхуват да заспят сами: при комбинация с моноесенция от трепетлика;
> за подобряване на концентрацията: преди или по време на изпити, важни служебни ангажименти и задачи, или други ситуации, които изискват добра концентрация.
Рескю Найт спрей не води до сънливост и успиване, а до усещане за бодрост след събуждане. Рескю Найт спрей няма странични ефекти и лекарствени взаимодействия и е приложим при бременни жени и деца. В случай, че дозата, която сте приели преди сън не е била достатъчна за максимален ефект, може да използвате нова доза. Може да се комбинира с всички известни медикаментозни и алтернативни терапии. Той е с универсален ефект, благодарение на комбинацията от цветни есенции. RESCUE® действа бързо и ефикасно – в рамките на 5-10 минути.

 

Състав:

Активни съставки:

Цветни есенции от скална роза, слабонога, джанка, повет, витлеемска звездa, бял див кестен.

 

Други съставки:

Глицерин, вода, цветни есенции (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatients glanduliferra, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum).

 

Начин на употреба:

Използвайте продуктът внимателно, доближете до устата и впръскайте върху езика. Единичната доза е равна на 2 впръсквания.