ПРОДУКТИ
Кошница

РЕТАВИТАЛ КАПС. Х 30

РЕТАВИТАЛ КАПС. Х 30
РЕТАВИТАЛ КАПС. Х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10074
25.35лв.
Купи

РЕТАВИТАЛ

Предназначение: Kомбинирана синергична формула, която допринася за нормалната циркулация на кръвта и насърчава доброто кръвообращение.

Указания за употреба: Една (1) капсула на ден. 


Предупреждения: Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема по време на бременност, лактация и деца под 6 години. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо място на стайна температура. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се използва след изтичане срока на годност. Лицата, приемащи лекарства, следва да консумират продукта само под лекарско наблюдение. 
Съдържа алергени – соя и производни. Този продукт съдържа натурални съставки, Ретавитал съдържа: Съставки Сух екстракт от Бодлив залист (Ruscus aculeatus L., корен) (10% рускогенини) Сух екстракт от Приморски бор (Pinus pinaster Ait., кора) (95% проантоцианидини) Натокиназа поради което може да има вариация или промяна в цвета на капсулите, което не бива да бъде повод за безпокойство.

Ретавитал съдържа: Съставки Сух екстракт от Бодлив залист (Ruscus aculeatus L., корен) (10% рускогенини) Сух екстракт от Приморски бор (Pinus pinaster Ait., кора) (95% проантоцианидини) Натокиназа поради което може да има вариация или промяна в цвета на капсулите, което не бива да бъде повод за безпокойство. (Bacillus subtilisl нато) Екстракт от ферментирала соя Kоличество в 1 капсула 150 mg 105,5 mg 50 mg 1 капсула осигурява 15 mg Рускогенини 100 mg Проантоцианидини