ПРОДУКТИ
Кошница

Sensibel Сенсибел Нахткерцен балсам Интензив 50 г

Сенсибел Нахткерцен балсам Интензив 50 г
Sensibel Сенсибел Нахткерцен балсам Интензив 50 г
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2718
17.40лв.
Купи

Сенсибел Нахткерцен Интензивен балсам x50 мл Dr. Theiss

Специален балсам, който е предназначен за много суха и чувствителна кожа. Той е подходящ за бебета и малки деца. Балсамът може да се използва при процеси, които протичат с обилно образуване на люспи и рагади, както и при увреждане на кожата от производствени нокси. Проблемната суха кожа е много по-чувствителна спрямо нормалната кожа. Тя има много ниско съдържание на мазнини и влага, поради което е по-податлива на влиянието на вредните външни влияния. Ценните есенциални мастни киселини, цис-линолова и гама-линоленова киселина, които се съдържат в маслото от семената на Oenothera biennis помагат на кожата да осъществява естествената си бариерна функция, като спомагат за омазняването й и нейното овлажняване. Добавените съставки от урея, сквален, Simmondisia Chinensis Cera и гуаязулен предпазват за дълго проблемната кожа от обезводняване и стимулират регенеративната й способност. Продуктът съдържа 7% масло от Oenothera biennis, поради което е идеално средство за профилактика на кожата, съпътстваща терапия при невродемит, както и при чувствителна кожа на бебета и малки деца. Сенсибел Нахткерцен Интензивен Балсам възстановява омазняването, предотвратява дехидратацията на кожата и спомага за облекчаване на сърбежа. Бързо попива в кожата и не съдържа парфюм и оцветители.

Сенсибел Нахткерцен Интензивен Балсам съдържа:

> 21% Масло от семената на Вечерна роза (Oenothera biennis) - богато на ценни мастни киселини;
> 3% Урея;
> 10% Линолова киселина;
> Специално разработена формула на Сенсибел Нахткерцен Интензивен Балсам, благодарение на съдържащия се в него цинков оксид- 5% - предотвратява сърбежа и оказва противовъзпалително и антисептично действие.

Начин на употреба:

Чувствителната кожа изисква системни грижи и интензивен приток на мазнина и влага. Поради това при суха и лющеща се кожа Сенсибел Нахткерцен Интензивен Балсам трябва да се нанася многократно през деня.