ПРОДУКТИ
Кошница

Синулан Експрес Форте Спрей за лечение на ринит и синузит х15 мл WALMARK

Синулан Експрес Форте Спрей за лечение на ринит и синузит х15 мл WALMARK
Синулан Експрес Форте Спрей за лечение на ринит и синузит х15 мл WALMARK
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2430
17.42лв.
Купи

Синулан Експрес Форте Спрей за лечение на ринит и синузит 

е натурален продукт, който отпушва бързо носа, облекчава болката и налягането в синусите и елиминира вирусите и бактериите, натрупани в носната кухина. Спрея създава осмотично активен филм върху лигавицата при впръскване, който естествено предизвиква отделяне на вода от нея. Натрупаните секрети се разреждат и изчистват от носните ходове. Този процес отпушва синусите, намалява налягането в кухините, както и свързаната с него болка. Филмът образуващ се от Синулан Експерс Форте предпазва назалната повърхност от сухота, дразнители и външни, неблагоприятни фактори. Благодарение на натуралния състав за физиологично действие, дишането се подобрява. Продуктът се предлага в удобна опаковка от 15 мл.

Състав: 
• Глицерол

• Етерични масла
• Мента (Mentha Piperita)
• Евкалипт (Eucalyptus globulus)
• Мащерка (Thymus satureioides)
• Розмарин (Rosmarinus officinalis

Начин на употреба:

Преди да използвате продукта, почистете добре носа. При първоначална употреба натиснете дозатора докато се появи финна мъгла. Разклатете продукта и поставете накрайника в едната ноздра, натиснете и впръскайте. Вдишайте, като едновременно впръсквайте 2-3 пъти във всяка ноздра. Може да повтаряте процедурата 3 или повече пъти на ден при нужда, до пълно оздравяване. 

Само за външна употреба. Не го използвайте, ако сте алергични или имате чувствителност към някое от веществата, посочени в състава. Може да се появи слабо усещане на щипене в първите 10-15 минути след използването на  Синулан Експрес Форте, дължащо се на неговия механизъм на действие. Препоръчително е ако дразненето е твърде силно или продължително, да спрете използването на продукта, поради вероятно наличие на алергична реакция към някоя от съставките. Ефектът от спрея се проявява в рамките на 10-15 минути и е съпроводен с обилно отделяне на секрет от носа. Не прилагайте повторно в този период. Отделянето на секрети може да продължи до 4-6 часа в зависимост от състоянието. Консултирайте се с лекуващия ви лекар, ако не почувствате облекчение в рамките на 7 дни. Поради наличието на усещане за щипене Синулан Експрес Форте не се препоръчва за деца под 12 години.

Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца, при стайна температура. Не охлаждайте и замразявайте продукта. Поставяйте предпазната капачка след всяка употреба. 

Продуктът може да се използва от възрастни и деца над 12 г., както и от бременни и кърмещи жени.