ПРОДУКТИ
Кошница

СЛИМ ПАМ МЪЖЕ КОМПЛЕКТ /КАПС.+ЧАЙ/ Х30

СЛИМ ПАМ МЪЖЕ КОМПЛЕКТ /КАПС.+ЧАЙ/ Х30
СЛИМ ПАМ МЪЖЕ КОМПЛЕКТ /КАПС.+ЧАЙ/ Х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5949
18.50лв.
Купи

Слим Пам за Мъже

Слим Пам за Мъже е известен още и като Артистичния чай и се използва от спортисти, актьори, певци и манекени. На пазара е от 1961 година. Рецептата е изследвана и постоянно подобрявана до наши дни. Слим Пам е първата добавка, преминала комплексни клинични изпитвания.

Продуктът е научно разработена комбинация за отслабване и регулиране на метаболизма. Чаят в комплекта намалява нивата на кръвната захар. Слим Пам за Мъже подобрява храносмилането и функцията на черния дроб и панкреаса. Подобрява обмяната на веществата (метаболизма) Има благоприятен ефект за хормоналната система и нивата на тестостерона при мъжете. Намалява висералното напълняване (обиколката на талията)

Нормализира дейността на хормоните лептин и грелин, подпомагащи стройната фигура. Има газогонен ефект, намалява подуването на червата, като подпомага редукцията на обиколката на талията. Препаратът има комплексно действие- върху ендокринната, храносмилателна и лимфна системи, за справяне с комплексните причини за напълняването. Подпомага намаляването на теглото по естествен начин и подобрява качеството на живот. Отслабва се 1-5кг на месец. Оптимален ефект се наблюдава след 60-я ден при лица с разумен режим на хранене.

 

Медицински факт: Затлъстяването и наднорменото тегло са основно метаболитни хронични състояния, свързани с енергийната хомеостаза и са с мултифакторна етиология. Затова адекватното им лечение изисква минимум 2 и повече месеца. Интересен факт е, че дори при липосукция и спорт оптималните естетични резултати на фигурата започват да се наблюдават след около 60 дни.

 

Фат бърнър- топи мазнините и фигурата изглежда по-мускулеста. Подмладява кожата, благодарение на розата и глухарчето.

Слим Пам се прилага без драстични диети. Дневната доза е 2-3 филтърни сашета чай и 2-3 капсули в зависимост от особеностите на организма, като при колит с констипация е желателно да се прилагат максимални дози. 2-3 сашета се накисват в гореща вода за  1-15 чса и свежият извлек се пиe вечер 15 мин. преди храна, а 2-3 капсули сутрин след ставане от сън. За максимален ефект може да се приемат със сутрешното кафе, което също има диуретично действие и се балансира и подобрява от съдържанието на калий в глухарчето в Слим Пам.

 

Стимулира естественото генериране на хормоните HGH и DHEA (хормони на растежа). Чаят съдържа маточина с благоприятен ефект за сърдечно-съдовата система, стреса и безсънието,  фактори допринасящи за увеличаването на наднормена телесна маса, глухарче, маслодайна роза и златна пръчица за оптимизиране на метаболизма както и за подобряване на нивата на тестостерона и др. лекарствени растения в защитена формула.

 

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

 

Опаковки от 30 двойни филтърни сашети х 3g и 30 капсули.